Αυτό δεν είναι ένα blog που ψάχνει την επισκεψιμότητα. Είναι ένα προσωπικό σημειωματάριο, ένας τρόπος να ξεφορτώνομαι τους θυμούς μου και να μοιράζομαι τις χαρές μου. Είναι καλύτερο από το να μουρμουρίζω ή να γελάω μόνος μου.
Εδώ όλο και κάποιος ακούει…


Μην ξεχνάτε...

Σάββατο 19 Μαρτίου 2011

Δήμαρχε, ακούς;

Δήμαρχε,
κάθε τετράμηνο πληρώνω μέσω της ΔΕΗ 72€ για δημοτικά τέλη (18€/μήνα). Η οικοδομή στην οποία μένω έχει 25 διαμερίσματα και ο δρόμος μας 27 πολυκατοικίες. Οι σχετικοί πολλαπλασιασμοί μας δίνουν ένα σύνολο 12.150€ το μήνα. Γιατί; Για να υπάρχει στοιχειώδης καθαριότητα στο δρόμο και να ανάβουν 7 λάμπες όταν νυχτώνει. Η κατάσταση εδώ και 5-6 μέρες είναι αυτή που φαίνεται στη φωτογραφία. Την ίδια κατάσταση αντιμετωπίζαμε συχνά και επί ημερών του Παπαγεωργόπουλου, ο οποίος πάντα είχε να προβάλει και κάποια δικαιολογία.
Άκου δήμαρχε.
Αν μπορούσα να λύσω τα προβλήματα της πόλης ίσως έβαζα κι εγώ υποψηφιότητα έστω για δημοτικός σύμβουλος. Εσύ που διεκδίκησες και τελικά κατέκτησες τον δημαρχιακό θώκο, πάει να πει ότι είχες λύσεις. Δεν μ’ ενδιαφέρει ποια και πόσα προβλήματα αντιμετωπίζεις, δική σου ευθύνη να τα λύσεις, και εξοργίζομαι όταν βλέπω ότι κι εσύ, σαν τον προηγούμενο, νοιάζεσαι μόνο για την «βιτρίνα» γι αυτό και μαζεύεις τα σκουπίδια από την Βασ. Όλγας, και βεβαίως από την Τσιμισκή και τους κάθετους σ’ αυτήν δρόμους. Είχες δηλώσει ότι δεν θα κάθεσαι στο γραφείο σου κι ότι θα γυρνάς την πόλη, θα εντοπίζεις τα προβλήματα και θα δίνεις τις σχετικές εντολές στους αντιδημάρχους.
Σου έχω νέα, δήμαρχε.
Η Θεσσαλονίκη επεκτείνεται και πέραν της ΧΑΝΘ και της πλ. Ελευθερίας!

5 σχόλια:

Swell είπε...

Καλά, ρωτήσατε το Δήμαρχο πριν την επεκτείνετε;

ΟΙ ΑΘΛΙΟΙ είπε...

Έτσι σκέφτηκα κι εγώ και του 'πα τα νέα:-)

ο δείμος του πολίτη είπε...

Ορισμένα προβλήματα δε λύνονται διά μαγείας... Θέλουν χρόνο και μεθόδευση. Χρωστάνε τόσα στην ΕΚΟ που δε τους δίνει πλέον με πίστωση.

ΟΙ ΑΘΛΙΟΙ είπε...

@δείμε, για να καταλάβω, τα προβλήματα λύνονται δια μαγείας όσον αφορά το κέντρο και για τους τριγύρω παραμένουν άλυτα; Από όλους μας δεν παίρνει λεφτά, ή μήπως εγώ του χρωστάω; Την κατάσταση δεν την ήξερε όταν ζητούσε την ψήφο μας; Κι αν την ήξερε μας την είπε; ΄Η είδε οτι ο "παπάς" έχει πέραση και μας πούλησε κι αυτός έναν;

ο δείμος του πολίτη είπε...

Δεν ξέρω. Ίσως έχεις δίκιο..., Σιγά μην κάτσω να υπερασπιστώ τώρα για τον Μπουτάρη. Απλά μετέφερα όσα άκουσα στο ράδιο.