Αυτό δεν είναι ένα blog που ψάχνει την επισκεψιμότητα. Είναι ένα προσωπικό σημειωματάριο, ένας τρόπος να ξεφορτώνομαι τους θυμούς μου και να μοιράζομαι τις χαρές μου. Είναι καλύτερο από το να μουρμουρίζω ή να γελάω μόνος μου.
Εδώ όλο και κάποιος ακούει…


Μην ξεχνάτε...

Πέμπτη 27 Μαΐου 2010

Ο Μεγάλος Αγωνιστής

Επίσημη ιστοσελίδα Γεωργίου Α. Παπανδρέου
(εξηγεί)
Πρωθυπουργός
Πρόεδρος ΠΑΣΟΚ
Πρόεδρος Σοσιαλιστικής Διεθνούς
..........................................................................................................................................................................
κάνοντας κλικ στο "φωτογραφίες" και στη συνέχεια επιλέγοντας "2008" και μετά "Μάρτιος" εμφανίζεται μια σειρά φωτογραφιών με αντίστοιχες λεζάντες.
Ανάμεσά τους βρίσκονται και οι παρακάτω για τις οποίες η λεζάντα μας εξηγεί οτι είναι από τις συγκεντρώσεις-διαδηλώσεις της 19/3/2008 για το "Ασφαλιστικό νομοσχέδιο"
Αφιερωμένες εξαιρετικά!!!

4 σχόλια:

Swell είπε...

Oταν δεν έχεις ίχνος ντροπής γι' αυτά που έλεγες και έκανες πριν γίνεις πρωθυπουργός και αυτά που έκανες μετά. Ή μήπως (αυτά συμβαίνουν) όταν δεν ξέρεις ούτε καταλαβαίνεις ελληνικά;

ange-ta είπε...

ξεθαφτε και θάφτε!!!!

ΟΙ ΑΘΛΙΟΙ είπε...

ελληνιστί "βρε γαμώτο"
αγγλιστί "what the fuck"

Το ιστολόγιο του Σέρβιαnet είπε...

Είδες πώς τα φέρνει η ζωή; Του ενός του αρέσαν τα βιντεοπαιχνίδια και ΤΕΛΙΚΑ τα κατάφερε να κάνει το χόμπι του επάγγελμα!. Του άλλου του αρέσαν οι βόλτες και τα σπορ(!), τον φορτωθήκαμε στο σβέρκο, αλλά δεν θα αργήσει η ώρα που θα πάρει και αυτός το αεροπλάνο ... Με μας τί γίνεται?