Αυτό δεν είναι ένα blog που ψάχνει την επισκεψιμότητα. Είναι ένα προσωπικό σημειωματάριο, ένας τρόπος να ξεφορτώνομαι τους θυμούς μου και να μοιράζομαι τις χαρές μου. Είναι καλύτερο από το να μουρμουρίζω ή να γελάω μόνος μου.
Εδώ όλο και κάποιος ακούει…


Μην ξεχνάτε...

Δευτέρα 31 Μαΐου 2010

Νέα επιτυχία, νέο ρεκόρ του «λαού»

Το σχόλιο γίνεται με πλήρη γνώση του ότι υπάρχουν πολύ σοβαρότερα θέματα να σχολιάσει κανείς και γι αυτό ζητάω την επιείκειά σας.
Τα κατάφεραν οι λεβέντες, αυτοί μωρέ ο «λαός του ΠΑΟΚ» οι παντογνώστες, οι «η δύναμή σου είμαστε εμείς….» οι «σε όποιο γήπεδο κι αν πάμε….», τα κατάφεραν λοιπόν κι ανέβασαν τον πήχυ των τιμωριών σε δυσθεώρητα ύψη. Γιατί περί τιμωρίας πρόκειται όταν ο ΟΠΑΠ κόβει την χορηγία του 1.200.000 ευρώ για τα έργα στην Τούμπα εξ αιτίας των πεπραγμένων τους στη Λαμία.
Και αν κανείς βγεί να κατηγορήσει τον ΟΠΑΠ, θα έχουμε και νέο ρεκόρ ανοησίας
.
Ο ΟΠΑΠ είχε προειδοποιήσει ότι δεν θα δίνει φράγκο στις ομάδες που οι οπαδοί τους κάνουν επεισόδια. Και λίγο μ’ ενδιαφέρει αν φανεί λιγότερο αυστηρός με κάποιους άλλους στο μέλλον. Την ποινή στον Σύλλογο την επέβαλαν οι ίδιοι.
Το πόσο ανεύθυνοι και αδιόρθωτοι είναι, φάνηκε και από τη δήλωση ενός τους στο ραδιόφωνο. «Έλα μωρέ σιγά μην τους έχουμε ανάγκη, από 30 ευρώ να βάλουμε όλοι, μαζεύτηκαν τα λεφτά»
Σιγά ρε χουβαρντά μαγκάκο, να βάζουμε όλοι κάθε φορά που εσύ και οι παρέες σου θέλετε να τα σπάτε.

Άντε να δούμε πώς θα βελτιωθεί η Τούμπα, πώς θα παίξουμε εκεί, και τι θα γίνει με τους αληταράδες. Χθες στον Βόλο η γυναικεία ομάδα ποδοσφαίρου κατακτούσε το πρωτάθλημα και μέσα στη χαρά, εκπρόσωποι του «λαού» έβριζαν εν χορώ τον πρόεδρο του Α.Σ.
Τελικά φαίνεται οτι εκείνο που νοιάζει είναι να υπάρχει κάποιος να τον βρίζουν.
Πολύ φοβάμαι δε, ότι πλησιάζει και η ώρα του Ζαγοράκη. Εδώ θα ‘μαστε.

Δεν υπάρχουν σχόλια: