Αυτό δεν είναι ένα blog που ψάχνει την επισκεψιμότητα. Είναι ένα προσωπικό σημειωματάριο, ένας τρόπος να ξεφορτώνομαι τους θυμούς μου και να μοιράζομαι τις χαρές μου. Είναι καλύτερο από το να μουρμουρίζω ή να γελάω μόνος μου.
Εδώ όλο και κάποιος ακούει…


Μην ξεχνάτε...

Πέμπτη 13 Μαΐου 2010

Όχι, δεν θα μιλήσω για τον ΠΑΟΚ

Γιατί αν μιλήσω θα πρέπει αναπόφευκτα να κάνω συγκρίσεις.
Να συγκρίνω για παράδειγμα τον ΠΑΟΚ με την Ελλάδα
Θα πρέπει να πώ δηλαδή, ότι στον ΠΑΟΚ σε αντίθεση με την Ελλάδα, έδιωξαν τους απατεώνες και τα λαμόγια που τον οδηγούσαν στην καταστροφή και δεν τους αντικατέστησαν με άλλους του ιδίου φυράματος
Θα πρέπει να πω ότι σε αντίθεση με την Ελλάδα ανέθεσαν τις τύχες του σε ανθρώπους ηθικούς, τίμιους, εργατικούς, που ήξεραν το αντικείμενο, που έκαναν πρόγραμμα και το εφάρμοσαν πιστά.
Ότι σε αντίθεση με την Ελλάδα επικεντρώθηκαν στον διπλό στόχο «μείωση χρεών – ανάπτυξη» και το κατάφεραν σε μεγάλο βαθμό.
Ότι σε αντίθεση με την Ελλάδα πέτυχαν μέσα σε ένα δύσκολο περιβάλλον να αντιμετωπίσουν πολύ ισχυρότερες οικονομίες και να διακριθούν.
Ότι σε αντίθεση με την Ελλάδα, η ηγεσία έδωσε δείγμα γραφής, ο λαός είδε έκρινε και βοήθησε. Ο λαός όταν δεί ότι η πορεία είναι σωστή δίνει, όταν του βάλεις χέρι στην τσέπη τσινάει.
Ότι σε αντίθεση με την Ελλάδα, δεν έχει να περηφανεύεται μόνο για το παρελθόν και την Ιστορία του, αλλά γράφει καινούριες σελίδες δόξας.
Ότι σε αντίθεση με την Ελλάδα, δεν δέχτηκε υπαγορεύσεις και ντιρεκτίβες ακόμα κι όταν προέρχονταν από τον μεγαλύτερο χρηματοδότη του, το λαό του.
Θα είχα κι άλλα πολλά να πω αν μιλούσα για τον ΠΑΟΚ, αλλά δεν θα μιλήσω γιατί τώρα μιλάει ο ΠΑΟΚ.

3 σχόλια:

Εδεσσαίος είπε...

Άψογο φίλε μου

ΟΙ ΑΘΛΙΟΙ είπε...

@Εδεσσαίε μου, να 'σαι καλά ;-)

hackaday είπε...

Έρχονται τα πέτρινα χρόνια για τους πειραιώτες. Νομίζω;