Αυτό δεν είναι ένα blog που ψάχνει την επισκεψιμότητα. Είναι ένα προσωπικό σημειωματάριο, ένας τρόπος να ξεφορτώνομαι τους θυμούς μου και να μοιράζομαι τις χαρές μου. Είναι καλύτερο από το να μουρμουρίζω ή να γελάω μόνος μου.
Εδώ όλο και κάποιος ακούει…


Μην ξεχνάτε...

Πέμπτη 22 Απριλίου 2010

Για σκέψου το λίγο...

21η Απριλίου χθες, και ήρθε το πρώτο τμήμα αυτών που ανέλαβαν να ανασυγκροτήσουν την Ελλάδα καταργώντας πολλά απ’ αυτά που θεωρούσαμε δεδομένα. Θα φάνε θα πιούνε και θα κοιμηθούνε με τα δικά μας λεφτά και θα διαμορφώσουν τη νέα κατάσταση που θα έχουμε στο εξής.
Τους κάλεσαν αυτοί που ανέλαβαν να σώσουν τη χώρα από την καταστροφή στην οποία την οδήγησαν οι προηγούμενοι οι οποίοι είχαν αναλάβει το ίδιο βαρύ έργο προκειμένου να την σώσουν από τους τωρινούς.
Σ’ αυτή τη φάρσα θεατής, κατανοώ πλήρως τον Καρατζαφέρη που σκέφτεται να κατεβάσει τον Ψινάκη υποψήφιο δήμαρχο για την Αθήνα ή δευτερευόντως για βουλευτή. Αν το κάνει, μέχρι και να μεταδημοτεύσω μπορεί ώστε να του δώσω την ψήφο μου. Τον φαντάζομαι να αντιμετωπίζει τους πολιτικούς του αντιπάλους και αναγαλλιάζω. Στο κάτω κάτω είναι πολύ σοβαρότερος από τους περισσότερους της πολιτικής σκηνής.

3 σχόλια:

Swell είπε...

Μη νομίζεις ότι δεν θάχει ανταγωνισμό. Ο Σαμαράς στη θέση του οπισθόβουλου, θα προτείνει τη Τζούλια. Είναι εμπροσοπισθόβουλη.

hackaday είπε...

Μακάρι Γιάννη. Και εγώ θα πάω να τον ψηφίσω. Και πέρα από την τρέλα που κουβαλάει πρέπει να είναι διαβασμένος. Έχει γνώσεις.

ΟΙ ΑΘΛΙΟΙ είπε...

@swell, λες;

@jim, πέρα από το στυλ που επινόησε για τον εαυτό του, είναι όντως καλλιεργημένος. Και στο κάτω κάτω, λίγη τρέλα δεν βλάπτει, είδαμε τα χαΐρια των "γνωστικών"