Αυτό δεν είναι ένα blog που ψάχνει την επισκεψιμότητα. Είναι ένα προσωπικό σημειωματάριο, ένας τρόπος να ξεφορτώνομαι τους θυμούς μου και να μοιράζομαι τις χαρές μου. Είναι καλύτερο από το να μουρμουρίζω ή να γελάω μόνος μου.
Εδώ όλο και κάποιος ακούει…


Μην ξεχνάτε...

Παρασκευή 23 Απριλίου 2010

Χατζηδάκη επιτεύγματα

Τον θυμάμαι (ξεχνιέται;) να δηλώνει με στόμφο και περίλυπο ύφος πόσα κόστιζε στον Έλληνα φορολογούμενο καθημερινά η Ο.Α. Πόσα νοσοκομεία και σχολεία θα χτίζαμε κάθε μήνα με τα λεφτά του λαού αν απαλλασσόμασταν από την καταραμένη εταιρεία. Για τα λεφτά του λαού που πήγαιναν σ’ αυτόν τον άχρηστο και τους ομοίους του, ούτε κουβέντα. Βλέπετε η σοφία και η διαχειριστική τους ικανότητα μας έφερε να χρωστάμε κοντά 400 δις.
Περσινά ξυνά σταφύλια θα μου πείς και θα ‘χεις μερικώς δίκιο.
Μερικώς, γιατί σήμερα άκουσα τ’ όνομά του στην τηλεόραση. Τι έκανε ο γίγαντας; Διέλυσε την επισκευαστική μονάδα της ΥΠΑ που συντηρούσε πυροσβεστικά (και όχι μόνο) ελικόπτερα τα οποία έκτοτε μένουν καθηλωμένα στο έδαφος. Τεχνικοί υπάρχουν αλλά έχουν απολυθεί και καταφεύγουμε σε ενοικίαση πυροσβεστικών ελικοπτέρων προκειμένου να ανταποκριθούμε στις ανάγκες της θερινής περιόδου. Το project του Χατζηδάκη ήταν να ανατεθεί η συντήρηση σε ιδιωτικές εταιρείες, αλλά δεν πρόκαμε. Βέβαια και οι νυν κυβερνώντες, αντί να περάσουν τάχιστα ένα νομοσχέδιο για την επανασύσταση της μονάδας συντήρησης, αφήνουν το θέμα να σέρνεται.
Αλλά, είπαμε: «Λεφτά υπάρχουν»

Δεν υπάρχουν σχόλια: