Αυτό δεν είναι ένα blog που ψάχνει την επισκεψιμότητα. Είναι ένα προσωπικό σημειωματάριο, ένας τρόπος να ξεφορτώνομαι τους θυμούς μου και να μοιράζομαι τις χαρές μου. Είναι καλύτερο από το να μουρμουρίζω ή να γελάω μόνος μου.
Εδώ όλο και κάποιος ακούει…


Μην ξεχνάτε...

Τετάρτη 21 Απριλίου 2010

Το «ανάκτορο» στο Καραμπουρνάκι

Αλήθεια άρχοντες, αυτό γιατί δεν το πουλάτε; Τι το ‘χετε και κάθεται; Μήπως ξανάρθει βασιλιάς λυτρωτής στην Θεσσαλονίκη καβάλα στ’ άλογο και δεν έχει που να μείνει;

Κάποιοι υπουργοί Μακεδονίας Θράκης (ή Βορείου Ελλάδος παλιότερα) χρησιμοποιούσαν ένα τμήμα του για κατοικία και δινόταν και κάποιες δεξιώσεις στα εγκαίνια της ΔΕΘ και κάτι τέτοια. Α! και μια έκθεση πινάκων του Καραβάτζιο έγινε εκεί πριν χρόνια.

Τώρα; Κάθεται και ρημάζει αναξιοποίητο, ξοδεύονται και χρήματα για την 24ωρη φύλαξή του (η φωτογράφηση έγινε μέσα από αυτοκίνητο γι αυτό δεν είναι λεπτομερής) κήπος χορταριασμένος, σοβάδες πεσμένοι, στοράκια ξεχαρβαλωμένα…
Ή αξιοποιείστε το με κάποιες χρήσεις, ή πουλήστε το. Τέτοιο σπίτι σε τέτοια προνομιούχο περιοχή δεν υπάρχει στην Ελλάδα. (κλικ στις φωτό για μεγέθυνση)
Ήταν μια συνεισφορά των «Αθλίων» στο ταμείο του Πετσάλνικου.

Δεν υπάρχουν σχόλια: