Αυτό δεν είναι ένα blog που ψάχνει την επισκεψιμότητα. Είναι ένα προσωπικό σημειωματάριο, ένας τρόπος να ξεφορτώνομαι τους θυμούς μου και να μοιράζομαι τις χαρές μου. Είναι καλύτερο από το να μουρμουρίζω ή να γελάω μόνος μου.
Εδώ όλο και κάποιος ακούει…


Μην ξεχνάτε...

Τρίτη 27 Απριλίου 2010

Δεν είμαστε στα καλά μας...

Έναρξη του αγώνα για "να βγεί η χώρα από την κηδεμονία και την επιτήρηση" κήρυξε ο πρωθυπουργός μιλώντας στην συνεδρίαση της Κ.Ο. του ΠΑΣΟΚ.
Ήθελα να 'ξερα ποιός .......την έβαλε...
Την ίδια στιγμή συνδικαλιστές του ΠΑΜΕ εμπόδιζαν Ισπανούς τουρίστες να επιβιβαστούν στο κρουαζιερόπλοιο που τους έφερε στον Πειραιά και να συνεχίσουν την κρουαζιέρα τους. Αναγκάστηκαν οι άνθρωποι να διανυκτερεύσουν σε ξενοδοχείο και το πρόγραμμα της κρουαζιέρας τροποποιήθηκε. Στην τηλεόραση εκπρόσωπος του ΠΑΜΕ εξήγησε την ενέργεια λέγοντας οτι "στα 600 μέλη του πληρώματος του καραβιού δεν υπήρχε ούτε ένας Έλληνας".
Δηλαδή κάθε καράβι που πιάνει ελληνικό λιμάνι θα πρέπει απαραίτητα να έχει και Έλληνες στο πλήρωμα; Περίεργα πράγματα.
Είχε δίκιο ο πρώην υπουργός Αλέκος Παπαδόπουλος όταν είπε προχθές οτι έχει διαμορφωθεί μια νοοτροπία "το ένα χέρι υψωμένο σε γροθιά και το άλλο απλωμένο σε επαιτεία"

3 σχόλια:

ange-ta είπε...

1. Τα δύο χέρια δεν είναι του ίδου προσώπου.

2. Ο εν λόγω κύριος (στόκο τον έλεγα) θα ήθελε και τα δύο χέρια υψωμένα στην επαιτεία

ab irto είπε...

Συμφωνώ με την Αγγέλα...

ΟΙ ΑΘΛΙΟΙ είπε...

Και τα δύο χέρια ανήκουν στην ίδια κοινωνία που άφησε να την διαμορφώσουν οι "στόκοι" (που η ίδια επέλεξε)που λέει η Αγγέλα.
...χμ...μπερδεμένα πράγματα