Αυτό δεν είναι ένα blog που ψάχνει την επισκεψιμότητα. Είναι ένα προσωπικό σημειωματάριο, ένας τρόπος να ξεφορτώνομαι τους θυμούς μου και να μοιράζομαι τις χαρές μου. Είναι καλύτερο από το να μουρμουρίζω ή να γελάω μόνος μου.
Εδώ όλο και κάποιος ακούει…


Μην ξεχνάτε...

Κυριακή 7 Φεβρουαρίου 2010

Σπάθα, το μήνυμα ελήφθη, over!

Αρκετά ψηλά φτάσαμε έτσι; Έδωσες μια αστεία πρώτη κίτρινη στον Βιτόλο (την δεύτερη την πήρε ανόητα μόνος του), μια κίτρινη στον Μουσλίμοβιτς γιατί λέει έσπρωξε τον αντίπαλο, αλλά όταν τρείς λεβεντόγριες τον κάναν "καροτσάκι" εσύ δεν είδες τίποτα (σου θυμίζω οτι ο Βιερίνια αποβλήθηκε για απώθηση αντιπάλου), και βέβαια έδωσες κίτρινη για θέατρο στον Βιερίνια σε μια φάση που ήταν μαρς πέναλτυ.
Το 'λεγε και ο πατέρας σου ο "Ολυμπιακός να νικάει και όλοι οι άλλοι να πα να..."

γιατί βέβαια σήμερα, δεν έπαιξες για τους γηπεδούχους, για βάζελο και γαύρο έπαιξες, μην έχουν κι άλλον στα πόδια τους...


υγ.οι μεγαλοκοπέλες αν παίζουν πάντα όπως παίζουν κάθε φορά εναντίον μας, μπορεί να γλιτώσουν την Β

4 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

το έγραψα και στο paokland
"Πόσο εύκολο θύμα είσαι για τον κάθε Σπάθα! Είσαι ένα τίποτα μπροστά τους! Έτσι και αλλιώς τρυπιέσαι τόσο εύκολα σαν να μην έγινε τίποτα και η ζωή συνεχίζεται!"

δεν έχω να προσθέσω τίποτα παραπάνω.
Αυτοί που πρέπει να προστατέψουν την ομάδα ας την προστατέψουν, κουράστηκα να κράζω μια ζωή χωρίς αποτέλεσμα.

palalos είπε...

γαμώτο δεν θέλω να ασχολούμαι με τα κοράκια, όμως σίγουρα είναι καταλύτες σε ένα αποτέλεσμα...ηταν δεδομένο ότι θα κάνουν ότι μπορούν να μας σταματήσουν στην προσπάθεια κατάκτησης της δεύτερης θέσης.Καλό θα ήταν όμως να μην αποπροσανατολιζόμαστε και να δούμε τα λάθη μας,ταπεινή μου γνώμη μπορούσαμε άνετα να πάρουμε την νίκη..
εξάλλου μικρή σημασία έχει αν θα τερματίσεις 2ος, ή 3ος..ΣΗΜΑΣΙΑ ΕΧΕΙ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΕΣΥ ΣΤΑ PLAY OFF ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΟ ΦΑΝΤΑΣΜΑ ΣΟΥ ΟΠΩΣ ΠΕΡΣΙ...ΔΕΝ ΜΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΝΑ ΒΓΩ 2ος ΣΤΗΝ ΚΑΝΟΝΙΚΗ ΠΕΡΙΟΔΟ ΚΑΙ ΣΤΑ PLAY OFF ΝΑ ΔΕΙΞΩ ΟΤΙ ΤΥΧΑΙΑ ΒΡΕΘΗΚΑΜΕ ΕΚΕΙ....

Παρατηρήτηριο Πυλαίας είπε...

Ρε ας μην έκανε την μαμακια ο Βιτόλο και θα κλαίγανε οι γριούλες σήμερα...

ΟΙ ΑΘΛΙΟΙ είπε...

@_ST_ σαφέστατα... Τελικά ο ΠΑΟΚ μόνο από τον ΠΑΟΚ χάνει βαθμούς.