Αυτό δεν είναι ένα blog που ψάχνει την επισκεψιμότητα. Είναι ένα προσωπικό σημειωματάριο, ένας τρόπος να ξεφορτώνομαι τους θυμούς μου και να μοιράζομαι τις χαρές μου. Είναι καλύτερο από το να μουρμουρίζω ή να γελάω μόνος μου.
Εδώ όλο και κάποιος ακούει…


Μην ξεχνάτε...

Κυριακή 14 Φεβρουαρίου 2010

Αυτό που κράτησα από τα Γιάννενα…

…ήταν η ομάδα που έφτιαξε ο «ψαράς».
Μια ομάδα που δεν καταλαβαίνει από προβλήματα και κινδυνεύει μόνο από τον κακό της εαυτό.
Μια ομάδα που έπαιζε χωρίς Κοντρέρας (τον Τσιρίλο δεν τον θεωρώ καλύτερο του Μαλεζά, ούτε καν ισάξιο) χωρίς το καλύτερο δίδυμο αμυντικών χαφ του πρωταθλήματος Γκαρσία και Βιτόλο, και με τον Σνάουτσνερ σέντερ μπακ λόγω της ξαφνικής ασθένειας του Σαββίνι.
Έδειξαν όσοι έπαιξαν ότι ξέρουν ο καθένας τους ρόλους τους, έχουν αφομοιώσει τακτικές πρακτικές και συστήματα, είναι σύνολο καλοδουλεμένο μαχητικό, κυνηγάει τον στόχο σωστά και το κυριότερο ο καθένας αγωνίζεται για την ομάδα.
Ήρθε η ώρα να αναγεννηθεί ο Σορλέν, ο Φωτάκης να δικαιώσει τις προσδοκίες και ο Μούσλι να κλείσει στόματα. Χθες αλώνισε τον αγωνιστικό χώρο, είχε συμμετοχή στο γκολ, γλύτωσε ένα στην άμυνα, κέρδισε ένα πέναλτυ που μόνο το κοράκι δεν είδε κι έχασε δυο ευκαιρίες.
Δεν βάζω στόχους για την ομάδα, πιστεύω όμως ότι θα δικαιώσει τα παραπάνω και την Κυριακή.

Υγ1.
Όσοι θεωρούν ότι στην πορεία τους αντίπαλος είναι ΜΟΝΟ ο ΠΑΟΚ και του φέρονται έτσι (δεν μιλάω για το 4-0) είναι φυσικό να πληρώνουν τις συνέπειες. Εννοώ ότι όταν ο ΠΑΣ όπως και η ΑΕΛ και ο Ηρα βγάζουν όλο το πάθος τους μόνο με τον ΠΑΟΚ είναι φυσικό να κινδυνεύουν με υποβιβασμό.
Υγ2. Το κοράκι και χθες επέμενε να επιτρέπει κάτι δρεπάνια να παραμένουν στον αγώνα. Μέχρι κι ο Αναστό αναγκάστηκε να κάνει αλλαγή.
Υγ3. Η απαγόρευση μετακινήσεων ανεστάλη χθες στην Κομοτινή; Όπως προχθές στην Ξάνθη;

Δεν υπάρχουν σχόλια: