Αυτό δεν είναι ένα blog που ψάχνει την επισκεψιμότητα. Είναι ένα προσωπικό σημειωματάριο, ένας τρόπος να ξεφορτώνομαι τους θυμούς μου και να μοιράζομαι τις χαρές μου. Είναι καλύτερο από το να μουρμουρίζω ή να γελάω μόνος μου.
Εδώ όλο και κάποιος ακούει…


Μην ξεχνάτε...

Τρίτη 16 Φεβρουαρίου 2010

Συζητούσα μ’ έναν φίλο για τον ΠΑΟΚ…


Εκείνος επέμενε ότι το συμφέρον της ομάδας δεν είναι να πάρει το πρωτάθλημα γιατί απλούστατα δεν είναι έτοιμη. Δεν είναι στελεχωμένη επαρκώς, έχει οικονομικές δυσκολίες και πολλές εκκρεμότητες. Αυτό που πρέπει (έλεγε) να κυνηγήσει η ομάδα είναι να εξασφαλίσει μέσω τον play off συμμετοχή στον τελευταίο γύρο των προκριματικών του ΟΥΕΦΑ και στην καλύτερη καλύτερη περίπτωση την συμμετοχή στον προκριματικό γύρο του C.L. που, ακόμα και στην αποτυχία, σε οδηγεί στους ομίλους του ΟΥΕΦΑ. Συμφωνούσα, με βαριά καρδιά είναι αλήθεια, αποδεχόμενος ότι αυτοί οι στόχοι ήταν οι πιο εφικτοί ιδιαίτερα μετά την αποτυχία στο κύπελλο.
Τώρα όμως ο ορίζοντας έχει αλλάξει…
Και η δραματική αλλαγή έχει να κάνει με το ότι το πρωτάθλημα και ότι αυτό συνεπάγεται έχει έρθει πιο κοντά.
Δεν μπορείς να πείς «θα το πάρω» αλλά και κανείς δεν μπορεί να σου πεί «δεν θα το πάρεις». Μπορείς όμως και πρέπει να το προσπαθήσεις, να το παλέψεις, να τα δώσεις όλα, γιατί στο τέλος δεν σε περιμένει μόνο ένας τίτλος. Σε περιμένει η ΡΙΖΙΚΗ ΑΛΛΑΓΗ. Σε περιμένουν οι χρυσοφόροι όμιλοι του C.L. που θα σε απαλλάξουν από τον οικονομικό βραχνά, που θα σου δώσουν τη δυνατότητα να κάνεις μεταγραφές 5-6 εκατ. για τρείς παίκτες κλάσης που σου χρειάζονται.
Δίνεται μια ευκαιρία που πρέπει να την εκμεταλλευτούμε σωστά όλοι μας, διοίκηση, παίκτες και κόσμος. Κυρίως να διασφαλίσουμε ότι ενδεχόμενη αποτυχία δεν θα μας πάει πιο πίσω απ’ ότι ήμασταν. Γιατί ως Έλληνες, το χουμε το κουσούρι του πάνε έλα Παράδεισος-Κόλαση.

7 σχόλια:

TOUBA 3 είπε...

AREIANARA KAI OTAN PETHANO KAI TON XARO THA PAO NA DO
AREIANO KAI AUTON THA TON KANO KAI MAZI TOU EGO THA TRELATHO

ΟΙ ΑΘΛΙΟΙ είπε...

Τι χαριτωμένο ποιηματάκι!

MONKEYCOP είπε...

ΠΡΟΣΕΧΕ ΤΙ ΛΕΣ
ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΑΓΕΓΡΑΜΜΕΝΑ
ΗΡΘΑ ΝΑ ΣΑΣ ΣΩΣΩ!

Tάσος,Θεσσαλονίκη είπε...

Νίκη στο Καραϊσκάκη-υποδοχή στο αεροδρόμιο.Τεσσάρα στα Γιάννενα-ανώμαλη προσγείωση.Ισοπαλία στο Καυτατζόγλειο-ολίγη(?) γκρίνια. Νίκη στα Γιάννενα-ομαδάρα.Προσωπικό συμπέρασμα,πλέον η ομάδα είναι καλή,δεμένη και με πολύ καλό πάγκο.Ο τοπικός αθλητικός τύπος ασχολείται προκαταβολικά με τη διαιτησία.Καμία διαιτησία δε θα τολμήσει να τα βάλει με έναν Παοκ σε καλή ημέρα.

Panagiotis είπε...

Γι' αυτό δεν πρόκειται να πεθάνω ποτέ. Πάντα φοράω κάτι ασπρόμαυρο, άρα, Χάρος σκουλήκι εμένα δεν θα μ' ακουμπήσει.

ΥΓ. Φιλαράκι, υπάρχει λόγος που ο Χάρος φοράει μαύρα... Κατάλαβες? Σκέψου τον Χάρο στα κίτρινα. Δεν είναι συκιά...

ΟΙ ΑΘΛΙΟΙ είπε...

@Panagiotis, την χολέρα εμφάνιζαν κιτρινοντυμένη...

Panagiotis είπε...

Η χολέρα.. Καλο :ο)

Άσε που στη Μύκονο όλες οι κουνιστές με κίτρινα παντελόνια κυκλοφοράνε.

Και σκέψου, έργα όπως το "good guys wear black", ή το "men in black" να λεγόντουσαν "good guys wear κίτρινα" ή "men in κίτρινα". Αυτά ούτε στον κινηματογράφο δεν γίνονται.