Αυτό δεν είναι ένα blog που ψάχνει την επισκεψιμότητα. Είναι ένα προσωπικό σημειωματάριο, ένας τρόπος να ξεφορτώνομαι τους θυμούς μου και να μοιράζομαι τις χαρές μου. Είναι καλύτερο από το να μουρμουρίζω ή να γελάω μόνος μου.
Εδώ όλο και κάποιος ακούει…


Μην ξεχνάτε...

Τρίτη 2 Φεβρουαρίου 2010

Σοβαροί(;;;) οι κ.κ. Χρυσοχοΐδης και Βούγιας

Αυτή τη στιγμή που γράφω, υπάρχουν πολίτες αυτής της χώρας που δεν τους επιτρέπεται να μπούνε στην πόλη των Ιωαννίνων με τα ΙΧΕ αυτοκίνητά τους επειδή έχουν πινακίδες κυκλοφορίας Θεσσαλονίκης.
Τους σταματάει στα όρια της πόλης η αστυνομία και δεν τους επιτρέπει επειδή λέει θα πάνε στο γήπεδο, εκτός κι αν μπορούνε να αποδείξουν ότι δεν!
Αλλά και αυτοκίνητα με πινακίδες Κοζάνης αναγκάστηκαν να γυρίσουν πίσω εξ αιτίας ενός οπαδικού κασκόλ που φορούσε ένας εκ των επιβατών!
Και δεν μιλάμε βέβαια για οργανωμένη μετακίνηση οπαδών αλλά για μεμονωμένους πολίτες που έχουν το θράσος και την επαναστατική διάθεση να παρακολουθήσουν ένα δημόσιο θέαμα.
Αλλά κι αν ακόμα ήθελα να πιω ένα τσιπουράκι στη λίμνη και δεν ενδιαφερόμουν για ομάδες και τέτοια, θα 'πρεπε να διαλέξω άλλη μέρα.
Παπαδόπουλε ζείς εσύ τους οδηγείς!

2 σχόλια:

alterego είπε...

Ηθελα ναξερα που ειναι σ αυτην την περιπτωση ο εισαγγελεας;
Δεν θαπρεπε να επεμβει για παρακωλυση και απροσκοπτη μετακινηση ελευθερων πολιτων;
Ολα αυτα καποτε αυτος ο "κυριος", ειμαι σιγουρος οτι θα τα βρει μπροστα του στην μιζερη καριερα του και θα σταθουν εμποδιο για περαιτερω εξελιξη της.

Ανώνυμος είπε...

ΧΟΥΝΤΑ είναι και θα περάσει!!
Προσοχή στις στραβές και στις προκλήσεις.