Αυτό δεν είναι ένα blog που ψάχνει την επισκεψιμότητα. Είναι ένα προσωπικό σημειωματάριο, ένας τρόπος να ξεφορτώνομαι τους θυμούς μου και να μοιράζομαι τις χαρές μου. Είναι καλύτερο από το να μουρμουρίζω ή να γελάω μόνος μου.
Εδώ όλο και κάποιος ακούει…


Μην ξεχνάτε...

Τρίτη 9 Φεβρουαρίου 2010

η ΑΜΚ του ΠΑΟΚ

«Επενδυτής» δεν υπάρχει.
Ας υποθέσουμε όμως ότι εμφανίζεται κάποιος που έχει τη δυνατότητα να βάλει 10-20 εκατ. ευρώ για «να κάνει τον ΠΑΟΚ πάλι μεγάλο»
Έτσι όπως είναι η οικονομική κατάσταση σήμερα, το χρήμα έχει πολύ μεγαλύτερη αξία από την ονομαστική του, άρα όλοι σκέφτονται πολύ πιο πολύ το κάθε ξόδεμα. Αυτός λοιπόν που θα αναλάβει μια τέτοια υπόθεση (το πιθανότερο είναι να διαθέτει χρήμα αγνώστου προελεύσεως), θα βάλει αρχικά κάποιο ποσό αναλαμβάνοντας (θεωρητικά) και τα υπάρχοντα (διακανονισμένα και μη) χρέη παρελθόντων χρήσεων, θα κάνει ενδεχομένως κάποια ανοίγματα, θα θέλει σίγουρα να έχει τον τελευταίο λόγο στις αποφάσεις, και στην πρώτη δεύτερη στραβή θα τα παρατήσει και θα φύγει αφήνοντας την ομάδα πιο χρεωμένη απ’ ότι την πήρε. Εκτός αν έχει «παρά με ουρά» και ήταν «από μικρός Παοκτσής» και είναι σε θέση να τραβήξει το κάρο για χρόνια.

Τέτοιον όμως άνθρωπο δεν μπορώ να δώ ούτε σε όνειρο.
Οπότε μένουμε στον (χωρίς εισαγωγικά) επενδυτή, τον έναν και μοναδικό, Παοκτσή οπαδό. Ο καθένας κατά τη δυνατότητά του λοιπόν. Δρόμος άλλος δεν υπάρχει.

8 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΝΑΣ ΑΚΟΜΑ ΝΑ ΑΛΛΑΞΕΤΕ ΟΜΑΔΑ!!!!!!!!!!!

Tάσος,Θεσσαλονίκη είπε...

Πνευματώδες,ανώνυμε,αλλά είμαστε πολλαπλώς εξαρτημένοι!!!!

ΟΙ ΑΘΛΙΟΙ είπε...

@Ανώνυμε έχεις καμιά πρόταση; Να το συζητήσουμε βρε αδελφέ...

Ανώνυμος είπε...

εννοείται πως δεν υπάρχει άλλος επενδυτης αλλά δυστυχώς ακόμη πληρώνουμε τα λεφτά που χάθηκαν στον δρόμο από τους μπατατουδηγουμενοπαγώνηδες και τα φράγκα μας δεν πιάνουν τόπο πραγματικά στην ομάδα. Μιλάω στα αγωνιστικά γιατί στα υπόλοιπα(χρέη)πιανουν..

Παρατηρήτηριο Πυλαίας είπε...

Δυστυχώς ο ΛΑΟΣ δεν μπορεί να τσοντάρει έστω (?!?) τα 15 μύρια που θέλουμε για αρχή....
Δυστυχώς...

ΟΙ ΑΘΛΙΟΙ είπε...

Ναι Στάθη, δυστυχώς...

Παρατηρήτηριο Πυλαίας είπε...

Γιάννη η μόνη λύση πλέον είναι να στρώσουν τον κόλο τους - ενδεχομένως να ρίξουν και λίγο το εγω τους- οι διοικούντες και να βρουν επενδυτη...

Δεν ειναι δυνατον να εχουν βάλει τον ΠΑΟΚ σε μια σειρά και να μην μπορούν να βρουν χρηματοδοτη...

ΟΙ ΑΘΛΙΟΙ είπε...

Δηλαδή Στάθη πιστεύεις οτι δεν θέλουν;