Αυτό δεν είναι ένα blog που ψάχνει την επισκεψιμότητα. Είναι ένα προσωπικό σημειωματάριο, ένας τρόπος να ξεφορτώνομαι τους θυμούς μου και να μοιράζομαι τις χαρές μου. Είναι καλύτερο από το να μουρμουρίζω ή να γελάω μόνος μου.
Εδώ όλο και κάποιος ακούει…


Μην ξεχνάτε...

Σάββατο 20 Φεβρουαρίου 2010

Για αύριο…

Όλοι αυτοί οι αγώνες του στυλ «ή ταν ή επί τας», αυτοί στους οποίους δίνεται σημασία «αγώνα δίχως αύριο» με προετοιμασίες από φυλλάδες ραδιόφωνα και καφενεία, με φοβίζουν. Έχω ζήσει πολλούς και ξέρω.
Ευτυχώς υπάρχει ένας πολύ σοβαρός άνθρωπος που επικεντρώνει την προσοχή στην αξία των 8 επόμενων αγώνων και όχι μόνο του αυριανού. Γιατί άντε και κερδίσουμε αύριο και χάσουμε έναν άλλο αγώνα στην έδρα μας ή δύο εκτός…

Αύριο είναι ένας αγώνας που μπορείς και πρέπει να τον κερδίσεις αλλά το ίδιο ισχύει και για τον αντίπαλο. Πάμε λοιπόν όλοι μαζί, ο καθένας στο πόστο του, να πάρουμε το παιγνιδάκι γνωρίζοντας ότι τίποτα δεν κρίνεται αύριο, απλά για κάποιον θα γίνουν δυσκολότερα τα πράγματα αλλά
ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΘΑ ΕΧΕΙ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ.
Όσο για εμάς στην κερκίδα, διαβάζω ότι ο Νιόπλιας θα ξεκινήσει τον Σαλπιγγίδη στη θέση του Νίνη. Επειδή θεωρώ ότι το κέντρο του ΠΑΟΚ είναι καλύτερο και ο Νίνης θα ήταν πιο χρήσιμος στο κέντρο του ΠΑΟ, η χρησιμοποίηση του Σαλπιγγίδη νομίζω ότι στοχεύει αλλού. Στο να κάνει το παιγνίδι μπάχαλο. Γιατί αν τα παλληκαράκια της κερκίδας τον βομβαρδίζουν με αντικείμενα κάθε φορά που θα πηγαίνει να εκτελέσει ένα κόρνερ (θα δείτε ότι αυτός θα τα εκτελεί από τα δεξιά και όχι ο Καραγκούνης) κι έχουμε διακοπές και ιστορίες, θα είναι υπέρ τους και όχι υπέρ μας. Αύριο θέλουμε ρυθμό πίεση και κατοχή. Αντίπαλοι είναι οι πράσινες φανέλες και όχι τα πρόσωπα. Κανείς τους δεν είναι λιγότερο ή περισσότερο αντίπαλος.
Άντε μπράβο καρντάσια!

16 σχόλια:

tzonakos είπε...

Καλή επιτυχία εύχομαι και πάνω απ ολα ενα πολυ καλό ματς αντάξιο της ιστορίας του δικέφαλου και του τριφυλιού.
Πιστευω θα ερθει 1-0 ή 1-1.

Swell είπε...

@Τzonakos: Tη δουλειά σου γαύρε!

ΟΙ ΑΘΛΙΟΙ είπε...

@swell, ευχαριστώ για το ξεμπρόστιασμα. Δεν το ήξερα...

@tzonako, σε συμφέρει ε;
ότι κάτσει μωρέ, παιγνίδι είναι...
ας κάτσει 1 όμως!

Tάσος,Θεσσαλονίκη είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.
Tάσος,Θεσσαλονίκη είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.
Tάσος,Θεσσαλονίκη είπε...

Aύριο θα φανεί ,κυριολεκτικά,πόσο στροφάρουν ορισμένοι θερμοκέφαλοι!Εύχομαι να μη τινάξουν το παιχνίδι στον αέρα Γιατί σε site και Blogs οπαδών του Παοκ διαπιστώνω πολύ θυμό,μαγκιά και ύβρι.Οι οπαδοί να μη γίνουν το αρνητικό επίκεντρο του αγώνα.

zoyzoy είπε...

Καλέ μαζί παίζουμε αύριο??Δεν σου εύχομαι δεν με συμφέρει!
ότι κάτσει!

Ανώνυμος είπε...

@apyr199 πρώτα από όλα όχι Παοκ αλλά ΠΑΟΚ. Δεύτερον σταμάτα να γυρνάς από δω και απο κει και να την πέφτεις στον κόσμο, ηρέμησε, ψάξε μέσα σου και ίσως να ανακαλύψεις ότι είναι αδέρφια σου. Σταμάτα να γίνεσαι αρνητικό επίκεντρο με να κατηγορείς έτσι εύκολα τον λαό.
@Πατέρα και γω πιστεύω πως η χρησιμοποιηση του είναι εκ του πονηρού αλλά ο ΔΣ θα μπορούσε να τους κάνει μπάχαλο, αν δεν ήταν μόνο στο μπλα μπλα. Τέλος πάντων στο γήπεδο δεν θα πέσει τίποτα και ο στόχος είναι ένας νίκη και μόνο νίκη. Όλοι ξέρουμε πολύ καλά τι θα κάνουμε και πως θα αντιδράσουμε, μην ξεχνάτε όμως ότι όποιος θα φοράει αύριο λαχανί φανέλα από της 7 έως τις 9 θα ακούσει ότι δεν έχει ακούσει όλη την ζωή του.
Είναι εχθροί των ονείρων μας και μάλιστα τα διεκδικούν, όχι δεν θα τους κάνουμε την χάρη.

Tάσος,Θεσσαλονίκη είπε...

Το εδώ και εκεί αγαπητέ Paokland,είναι μόνο εδώ και στο Paoklandblogspot.Δεν προσπαθώ να γίνω αρνητικό επίκεντρο και μακάρι να διαψεύστω. Δέκτη η παρατήρησή σου.ΠΑΟΚ!

ΝΑΝΤΙΑ είπε...

Καλημέρα!
Πάντως εγω χάρηκα που το...γαυράκι ήρθε ισοπαλία χθές!

ΟΙ ΑΘΛΙΟΙ είπε...

@ για όλους
Όλα πάνε καλά, κι ελπίζω σήμερα καλύτερα!
Αγωνιστικότητα και υπομονή μέσα και έξω από τα κάγκελα.

@zoyzoy, ότι κάτσει, "1" καλύτερα!

hackaday είπε...

Άντε να έρθει το πρωτάθλημα στο Βορρά.

Ανώνυμος είπε...

πιστευω να διαψεύστηκες αδερφέ @apyr199.
Αλλά πάνω απ όλα σημασία έχει που νικήσαμε.

Tάσος,Θεσσαλονίκη είπε...

Αδελφέ Paokland,χαίρομαι που διαψεύσθηκα. Εύχομαι καλή συνέχεια.

Ανώνυμος είπε...

μονο αυτό έχει σημασία,η καλή συνέχεια, τίποτα άλλο!
Χωρίς παρεξήγηση, έτσι αδερφέ μου?

Tάσος,Θεσσαλονίκη είπε...

Ακριβώς,αδελφέ Paokland!!