Αυτό δεν είναι ένα blog που ψάχνει την επισκεψιμότητα. Είναι ένα προσωπικό σημειωματάριο, ένας τρόπος να ξεφορτώνομαι τους θυμούς μου και να μοιράζομαι τις χαρές μου. Είναι καλύτερο από το να μουρμουρίζω ή να γελάω μόνος μου.
Εδώ όλο και κάποιος ακούει…


Μην ξεχνάτε...

Τρίτη 9 Φεβρουαρίου 2010

Ο βαθειά πικραμένος (σε βαθμό απελπισίας) κ. Κουρκούμπας (ποδοσφαιρικό)

Ασχολούμαι για τελευταία φορά ελπίζω, γιατί με τον τύπο αυτό ποτέ κανείς δεν ξέρει.
κλικ για μεγάλωμα
Ενώ είναι οπαδός άλλης ομάδας και μάλιστα ζεί απ’ αυτό, ασχολείται συνέχεια με την δική μου. Σαν αθλητικογράφος είναι φυσικό να αμείβεται αλλά συνήθως ο καθ’ ένας ασχολείται με την ομάδα που συμπαθεί είτε κάνοντας ρεπορτάζ γι αυτήν είτε σχόλια, συνεντεύξεις, έρευνες κλπ. Αυτός όμως έχει πάρει εργολαβικά τη φάμπρικα «ανάδειξη, μεγέθυνση, επινόηση και προβολή προβλημάτων του ΠΑΟΚ». Ενώ για την ομάδα του όλα, ακόμα και τα άσχημα έχουν (κατ’ αυτόν) τελικά μια τάση για ευτυχή κατάληξη, είναι κι αυτή η συνεχώς αυξανόμενη διαφορά που τον έχει οδηγήσει σε μια προσπάθεια υποβίβασης του ΠΑΟΚ στο επίπεδο της δικής του ομάδας. Στην εφημερίδα του χθες πάλι, και τι δεν έγραψε. Για απλήρωτους παίκτες, για παλινδρομούντες παράγοντες, για προπονητή που δεν έχει επαφή με τους παίκτες του, για μαύρη τρύπα στα οικονομικά της ΠΑΕ, για τα λίγα κορόϊδα που συμμετέχουν στην ΑΜΚ, για παραπλάνηση φιλάθλων και παικτών, για τον Ζαγοράκη που «ξέχασε ότι ήταν ποδοσφαιριστής», για τον Βιολίδη και τις «λογιστικές ακροβασίες»…
Χρησιμοποιώντας στομφώδη λόγο (στον γραπτό δεν υπάρχει τέτοια διάκριση αλλά αυτός το κατάφερε) κραυγαλέα σοβαροφάνεια και στυλ παρακατιανού δικηγόρου που επιτέλους ήρθε η ώρα να αγορεύσει, προσπαθεί όχι βέβαια να ενημερώσει, αλλά να παρηγορήσει τους ομοϊδεάτες του ότι όπου να ΄ναι η διαφορά θα μειωθεί και τελικά ο «θεός» θα καθήσει στο θρόνο του.
Θα ήταν πιο εύκολο να ασχολείται με τα της ομάδας του και να εκθειάζει τα επιτεύγματά της, όμως αυτός προτίμησε τον δύσκολο δρόμο.
Μιλάω βέβαια για τον κ. Τάσο Κουρκούμπα (
tkoyrk@yahoo.gr) και τα άρθρα του στην εφημερίδα «Θεσσαλονίκη» στην τελευταία σελίδα του αθλητικού ένθετου.

3 σχόλια:

Παρατηρήτηριο Πυλαίας είπε...

μεγάλο λικισκου και μέγιστος μαλάκας...

ΟΙ ΑΘΛΙΟΙ είπε...

@_ST_ για το πρώτο δεν πειράζει και τόσο, το δεύτερο είναι που τον χαρακτηρίζει

Vorios Anemos είπε...

Κουρκούμπας, Στέλλας, Γκίνας...διαφορετικής μορφής σκ@@@τά αλλά με το ίδιο άρωμα...