Αυτό δεν είναι ένα blog που ψάχνει την επισκεψιμότητα. Είναι ένα προσωπικό σημειωματάριο, ένας τρόπος να ξεφορτώνομαι τους θυμούς μου και να μοιράζομαι τις χαρές μου. Είναι καλύτερο από το να μουρμουρίζω ή να γελάω μόνος μου.
Εδώ όλο και κάποιος ακούει…


Μην ξεχνάτε...

Πέμπτη 4 Φεβρουαρίου 2010

Περί αγροτικών μπλόκων (και πάλι)

από τις ειδήσεις
Την παρέμβαση της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Θεσσαλονίκης προκάλεσε ο χθεσινός αποκλεισμός του αεροδρομίου Θεσσαλονίκης από αγρότες του νομού, που είχε ως αποτέλεσμα τον «εγκλωβισμό» εκατοντάδων ταξιδιωτών.
Με επείγον έγγραφό του προς τον διευθυντή Τροχαίας Θεσσαλονίκης, ο προϊστάμενος της Εισαγγελίας Δημήτρης Παπαγεωργίου ζητά να ενημερωθεί εάν συνελήφθησαν οι δράστες ή σχηματίστηκε σε βάρος τους δικογραφία.
Επιπλέον, με το ίδιο έγγραφο, ζητά ενημέρωση για το εάν και με ποιο τρόπο εφαρμόστηκε η παραγγελία που είχε δώσει πριν από τρεις εβδομάδες σχετικά με την εφαρμογή της αυτόφωρης διαδικασίας στις περιπτώσεις που συντρέχει το αδίκημα της παρακώλυσης συγκοινωνιών.
Φυσικά δεν έγινε τίποτε από τα παραπάνω, αφού στο αστείο κράτος που ζούμε ο εισαγγελέας δίνει εντολές, η αστυνομία τον γράφει κανονικά, οι υπόλοιποι υφιστάμεθα την κ@..@ του καθενός και πορευόμαστε γενικώς.
Κάποιοι δε αγρότες στην Θεσσαλία που καλλιεργούσαν σε εκτάσεις που προορίζονται για ανάσχεση υδάτων από πλημμύρες, ζητούν αποζημιώσεις γιατί ο Πηνειός και ο Ενιπέας πλημμύρισαν...

4 σχόλια:

tzonakos είπε...

Ειναι τραγικά κωμική η κατάσταση, απαράδεκτη.
Αν δεν ποινικοποιηθεί άμεσα η χρήση γεωργικών μηχανημάτων για άλλες χρήσεις εκτός απο γεωργικές εργασίες, τότε τα μπλοκα θα ξαναγίνουν.
Κάθε ενας που εχει τρακτέρ να υπογράψει υπεύθυνη δήλωση οτι θα το εχει μόνο για αγροτικές εργασίες.
Τόσο απλό ήταν !

ΟΙ ΑΘΛΙΟΙ είπε...

tzonako παιδί μου, τραγικά κωμική είναι και η χώρα (το κράτος εννοώ, η χώρα είναι μια χαρά) που ζούμε...

tzonakos είπε...

H μπορεί και κωμικά τραγική ταυτόχρονα, εχει διαφορά απο το τραγικά κωμική και ειναι τραγικό να συμβαίνουν και τα δύο.
Αλλα το τραγικότερο όλων ειναι οτι οι ίδιοι οι πολίτες δεν θέλουν να έχουν ευθύνες για οσα συμβαίνουν.
Θέλουν να φταίει το "Κράτος" ξεχνώντας οτι το κράτος είμαστε εμείς οι ίδιοι ...

ΟΙ ΑΘΛΙΟΙ είπε...

Σαφέστατα! Εμείς οι πολίτες, "βοσκάμε τα πρόβατα εδώ παραπέρα" όπως έλεγε κι ο Τραμπάκουλας (Χάρυ Κλιν)