Αυτό δεν είναι ένα blog που ψάχνει την επισκεψιμότητα. Είναι ένα προσωπικό σημειωματάριο, ένας τρόπος να ξεφορτώνομαι τους θυμούς μου και να μοιράζομαι τις χαρές μου. Είναι καλύτερο από το να μουρμουρίζω ή να γελάω μόνος μου.
Εδώ όλο και κάποιος ακούει…


Μην ξεχνάτε...

Τετάρτη 3 Φεβρουαρίου 2010

Έπρεπε ν’ αφήσω να περάσουν αρκετές ώρες…

…πριν ασχοληθώ με τα χθεσινά στα Γιάννενα.
Το ότι χθες ήμασταν δεύτεροι σε όλα, αγωνιστικότητα, πάθος, δύναμη, απέναντι στους παίκτες του ΠΑΣ αρκετοί από τους οποίους δεν είναι βασικοί στην ομάδα, το είδαν όλοι. Εκείνο που δεν είδαν ήταν η «υποδειγματική αμυντική λειτουργία», η κλάση ορισμένων παικτών, η τεχνική κατάρτιση κάποιων άλλων, ο σεβασμός της φανέλας και κάποιες δηλώσεις «ήρθα για τίτλους».
Έχω την εντύπωση ότι η συζήτηση για «οφειλόμενα» παραμονή ενός αγώνα που σε προχωρούσε στον θεσμό που ήταν ο πιο εφικτός, εκτός από άκαιρη ήταν και επικίνδυνη όπως και αποδείχθηκε. Έπρεπε αυτή την κουβέντα να την είχε προλάβει η διοίκηση. Τώρα βέβαια ο καθένας βγαίνει (όπως ακούω στα ραδιόφωνα) και μοιράζει ευθύνες εδώ κι εκεί.
Πολύ φοβάμαι ότι τα χθεσινά (και προχθεσινά) θα επηρεάσουν την ομάδα σε πολλούς τομείς (αποδυτήρια, ΑΜΚ, κόσμος…). Το αν και πόσο, θα φανεί στο Καυταντζόγλειο.
Κουτσιανικούλη, το να μην καταλάβεις γιατί αντικαταστάθηκες, πάει κι έρχεται. Το να μην έχεις καταλάβει πού ήρθες, είναι αδικαιολόγητο.

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Δεν νομίζω να επηρεάσουν τουλάχιστον ΑΜΚ γιατί είδη είναι ψόφια η κίνηση.
Για το καυτατζόγλιο ελπίζω να τους επηρεάσει θετικά και να ξυπνήσουν.
Κουτσιανικούλης: Ούτε ο Χριστός αν γίνει αλλαγη στον ΠΑΟΚ δεν πρεπει να διαμαρτυρηθεί. Προσγειώσου αγόρι μου.
Για το ματς;;; Τι να πεις; Τραγωδία!

Nikos Lioliopoulos είπε...

Να μου το θυμηθειτε αυτη η "απεργια" μου βρωμαει πολυ.Κατι σκαρωνουν παλι σε βαρος της ομαδας μας.