Αυτό δεν είναι ένα blog που ψάχνει την επισκεψιμότητα. Είναι ένα προσωπικό σημειωματάριο, ένας τρόπος να ξεφορτώνομαι τους θυμούς μου και να μοιράζομαι τις χαρές μου. Είναι καλύτερο από το να μουρμουρίζω ή να γελάω μόνος μου.
Εδώ όλο και κάποιος ακούει…


Μην ξεχνάτε...

Τετάρτη 8 Δεκεμβρίου 2010

Ρε αληταρά Κώνστα,

Εσένα λέω οικονομικέ σχολιαστή του «ΑΛΤΕΡ».


Τι σου ’χουν κάνει οι υψηλόμισθοι των ΔΕΚΟ και λυσσάς κάθε φορά που βγαίνεις στο γυαλί και τσιρίζεις παρουσιάζοντας 50 και 70 χιλιάδες ΜΕΣΕΣ (;) ετήσιες αποδοχές. Γιατί ρε βδέλυγμα, γλείφτη της εξουσίας δεν παρουσιάζεις τις καθαρές αποδοχές και κουνάς τα χαρτιά με τις μικτές που κι αυτές είναι ψεύτικες και διαλεγμένες;
Τι σου έκαναν; Γιατί εμένα το μυαλό μου πάει σε πολλά πρόστυχα και βρωμερά τόσο, που ούτε ένας δούλος σαν κι εσένα δεν μπορεί να τα αντέξει.
Έχει ο καιρός γυρίσματα καθήκι!
Άσχετο, αλλά τι πάνε και κάνουν στον Πρόεδρο ενημερώσεις;
Θα πάρει αύριο τις εφημερίδες (ολόκληρο κονδύλιο έχει για εφημερίδες και περιοδικά και μάλιστα πληρωμένο από εμάς) και θα τα μάθει πίνοντας τον καφέ του. Έτσι κι αλλιώς διακοσμητικός είναι και καμιά δυνατότητα δεν έχει να αλλάξει την πορεία των πραγμάτων

5 σχόλια:

Swell είπε...

Αποκαλώντας τον Κώνστα αληταρά, προσβάλεις τους αλήτες. Ο εν λόγω πάντως τόκανε το πληρωμένο ταξίδι του στη Νέα Υόρκη, στην έδρα του ΔΝΤ. Γι' αυτό έχει βαλθεί να υποστηρίζει κάθε μαλακία που του λένε.

ΟΙ ΑΘΛΙΟΙ είπε...

Απίστευτος ρε swell, ξυπνάει μέσα μου τον ανθρωποφάγο!

tzonakos είπε...

Ειδικά αυτο το κανάλι κάνει κακό στην υγεία μας. Οσοι βγαίνουν σε αυτό το κανάλι ειναι για να ανεβάζουν την πίεση του κόσμου που αποχαυνωμένος τους παρακολουθεί και τους κάνει θεούς που με τόσο πάθος κάνουν "συνταρακτικές" αποκαλύψεις.
Η δεν ξέρουν πώς να λένε μιά είδηση, ή το κάνουν επίτηδες.
Και δεν ειναι μόνο ο Κώνστας.

ο δείμος του πολίτη είπε...

Βασικά υπάρχουν και χειρότεροι οικονομικοί δημοσιογράφοι. Δες λίγο προς το ΣΚΑΪ :)

ΟΙ ΑΘΛΙΟΙ είπε...

@τζονακο, μερικές φορές -έστω και για το θεαθείναι- ο Χατζηνικολάου παίρνει φιλολαϊκές θέσεις που δεν τις έχω δεί σε κανένα άλλο.

@δείμε, σίγουρα ο ΣΚΑΪ είναι το ίδιο, αλλά ο Κώνστας βγάζει ένα μένος ρε αδελφέ μου, άλλο πράγμα. Στον ΣΚΑΪ λένε τα ίδια αλλά είναι λίγο πιο "soft"