Αυτό δεν είναι ένα blog που ψάχνει την επισκεψιμότητα. Είναι ένα προσωπικό σημειωματάριο, ένας τρόπος να ξεφορτώνομαι τους θυμούς μου και να μοιράζομαι τις χαρές μου. Είναι καλύτερο από το να μουρμουρίζω ή να γελάω μόνος μου.
Εδώ όλο και κάποιος ακούει…


Μην ξεχνάτε...

Τρίτη 14 Δεκεμβρίου 2010

Πρώτο "δείγμα" Μπουτάρη, θετικό


Παρά τις πιέσεις που, όπως ήταν αναμενόμενο, ασκήθηκαν στον νεοεκλεγέντα δήμαρχο Θεσσαλονίκης, τελικά αυτός δεν περιέλαβε στους αντιδημάρχους κανένα στέλεχος του τοπικού ΠΑΣΟΚ, δείχνοντας έτσι οτι σκοπεύει να είναι δήμαρχος και όχι κομματάρχης.

6 σχόλια:

Swell είπε...

Σωστό αυτό που έκανε ο Μπουτάρης, σωστός κι εσύ που το επισημαίνεις.

ΟΙ ΑΘΛΙΟΙ είπε...

Για αρχή, κάτι δείχνει. Στη συνέχεια ελπίζω περισσότερα.

tzonakos είπε...

Xίλια μπράβο !
Στη συνέντευξή του απο τον Αυγουστο 2010 που εχω ΕΔΩ, λέει ακριβώς τι πιστεύει και τωρα το κάνει πράξη. Μπράβο.

NdN είπε...

Καλησπέρα Αθλιε,

Δε ξέρω ποιους διάλεξε για αντιδημάρχους ούτε και με ενδιαφέρει. Και μόνο πασόκους να διάλεγ το ίδιο θα μου έκανε γιατί πιστεύω ότι θα το έκανε με σωστά κριτήρια. Γενικά τον εμπιστεύομαι και αν με διαψεύσει εδω είμαστε να το συζητήσουμε σε 4 χρόνια.

Το πιο παράξενο είναι ότι το αναφέρεις. Γιατί σου φαίνεται παράξενο; Πότε σου έδωσε ο Μπουτάρης την εντύπωση ανθρωπου που είναι εγκλωβισμένος στο ΠΑΣΟΚ στη ΝΔ στο ΚΚΕ ή οπουδήπουτε αλλού; Ξέρεις κάποιον εργαζόμενο του να σου έχει πει άσχημα λόγια; Τον είδες να κυκλοφορεί με φεράρι ή μαζεράτι (έχει να αγοράσει), τον είδες να τα σπάει σε λουλούδια στα μπουζούκια;

Διέκρινα από την αρχή σε μία μεγάλη μερίδα φίλων Σαλονικιών μία κρυάδα για τον Μπουτάρη που ούτε στον Παπαγεωργόπουλο υπήρχε, και ρωτάω δεν είναι άδικο;

Υ.Γ. Θα περάσεις γιατί είσαι ΠΑΟΚ.

ο δείμος του πολίτη είπε...

Δεν είναι τίποτα αυτό. Υπάρχουν αρκετές θέσεις που μπορεί να τοποθετήσει κόσμο. Ας δούμε πώς θα αρχίσει να κινείται πολιτικά σε ένα δήμο που είδε την ανάπτυξη μέσα από τις καφετέριες, σε μία πόλη που βλέπει τη βιομηχανία και τη βιοτεχνία να περνάει και να χάνετασι μέσα από την ομίχλη της στασιμότητας...

ΟΙ ΑΘΛΙΟΙ είπε...

@τζονακο, σωστός!

@NdN, κρυάδα για τον Μπουτάρη δεν είχα, απλά με είχε προβληματίσει η συμμετοχή του στη "Δράση" του Μάνου αφού προηγούμενα είχε κάνει και κάποιες απόπειρες με την Αριστερά. Μού 'κανε εντύπωση η μη τοποθέτηση Στελεχών του ΠΑΣΟΚ γιατί σύμφωνα με τα κρατούντα στην πολιτική, θεωρείτο οτι κάποια υποχρέωση προς το ΠΑΣΟΚ την είχε. Για τον Παπαγεωργόπουλο δεν υπήρχε κρυάδα. Απέχθεια ναι.(τουλάχιστον στον κόσμο που συναναστρέφομαι)
Για το Υ.Γ. δεν θα είναι καθόλου εύκολο. Μακάρι!

@δείμε, σαφώς και δεν θα κριθεί από τις αντιδημαρχίες. Είναι πολλά αυτά που πρέπει να γίνουν στην πόλη για την πόλη. Πολλά και δύσκολα, και από αυτά θα κριθεί στο τέλος.