Αυτό δεν είναι ένα blog που ψάχνει την επισκεψιμότητα. Είναι ένα προσωπικό σημειωματάριο, ένας τρόπος να ξεφορτώνομαι τους θυμούς μου και να μοιράζομαι τις χαρές μου. Είναι καλύτερο από το να μουρμουρίζω ή να γελάω μόνος μου.
Εδώ όλο και κάποιος ακούει…


Μην ξεχνάτε...

Παρασκευή 24 Δεκεμβρίου 2010

Το Μισίρι…και ο ΠΑΟΚ (εισαγωγή σε θέμα φλέγον)

Μισίρι ονόμαζαν παλιά την Αίγυπτο (εξ ού και το τραγούδι «Μισιρλού») αλλά και την «Αραπιά» γενικότερα («θα πάω εκεί στην Αραπιά που μου ‘χουνε μιλήσει για μια μεγάλη μάγισσα τα μάγια να μου λύσει») Η ευρύτερη περιοχή ήταν συνδεδεμένη με μυστηριακές καταστάσεις κι ακόμα και σήμερα πολλοί αστρολόγοι, χαρτομάντεις και άλλες επιστημονικές ειδικότητες τονίζουν ότι προέρχονται από εκείνα τα μέρη. Έλα όμως που στην περίπτωσή μας, όλοι εμείς που νοιαζόμαστε για την ομάδα μας, ζηλέψαμε τη δόξα τους και γίναμε μάντεις και μελλοντολόγοι… Προβλέπουμε ποταμούς πετροδολαρίων ή εξαπατήσεις και καταστροφές, σωτηρίες και αναγεννήσεις ή ξεπουλήματα μέσω αδιαφανών διαδικασιών λες και μας έχουν βάλει το πιστόλι στον κρόταφο να αποφασίσουμε για κάτι που δεν ξέρουμε.
Και καλώς δεν ξέρουμε και κακώς προεξοφλούμε εξελίξεις.
Τα πράγματα κατά τη γνώμη μου είναι απλά. Στην ΑΜΚ που βρίσκεται σε εξέλιξη μπορεί να συμμετάσχει ο οποιοσδήποτε (με ποσό άνω των 50.000€), ακόμα και ο πιο ορκισμένος εχθρός μας μπορεί να ρίξει εκατομμύρια μόνο και μόνο για να μας καταστρέψει στη συνέχεια. Το μόνο που χρειάζεται εκτός από λεφτά, είναι να μάθει τον αριθμό λογαριασμού που είναι μυστικός και μπορεί να τον πάρει μόνο από τον Ζαγοράκη, κι αυτό είναι μια ασφαλιστική δικλείδα του προέδρου προκειμένου να μην κακοπέσουμε. Για να συνεχίζει τις επαφές με τους Άραβες πάει να πεί ότι προς το παρόν θεωρεί την υπόθεση σοβαρή και ελπιδοφόρα για το μέλλον της ΠΑΕ και δεν έχουμε κανένα λόγο να αμφισβητούμε την ευθυκρισία του, τουλάχιστον οι περισσότεροι.
Η Τούμπα δεν κινδυνεύει, είναι στην απόλυτη διάθεση της ψήφου της μεγάλης πλειοψηφίας της Γενικής Συνέλευσης του Ερασιτέχνη όταν έρθει εκείνη η ώρα. Και στο κάτω κάτω, έτσι γίνονται αυτά τα πράγματα. Συζητούν οι καθ’ ύλην αρμόδιοι και όταν καταλήξουν κάπου φέρνουν το θέμα στη δημοσιότητα και στην κρίση των ενδιαφερομένων (μέτοχοι, μέλη Α/Σ, φίλαθλοι). Κάθε κουβέντα σαν αυτές που ακούω περί αδιαφανών διαδικασιών, καμηλιέρηδων, σκοτεινών προθέσεων κλπ δεν προσφέρουν τίποτα και μάλλον κακό κάνουν. Η υπόθεση θα κλείσει με τον ένα ή τον άλλο τρόπο σε 25 μέρες, αφήστε πρώτα να δούμε και να ακούσουμε επίσημα από τους δικούς μας ανθρώπους την κατάληξη και τότε τα λέμε. Σαφώς και οι επενδυτές δεν μεγάλωσαν με τον δικέφαλο πάνω από το κρεβάτι τους και σαφέστερα προσβλέπουν σε μια επένδυση που θα τους φέρει κέρδη, γι αυτό ας δούμε πρώτα τις προσδοκίες και τα σχέδιά τους και τότε κρίνουμε.
Καλά να περάσετε (
όσοι και όσο μπορείτε)

2 σχόλια:

Γιώργος Χ είπε...

Οτι και να μας κανετε, τα Χριστουγεννα με τους δικους μας δεν θα τα παρετε! Χρονια πολλα φίλε μου, και ότι επιθυμείς!

ΟΙ ΑΘΛΙΟΙ είπε...

Σωστά Γιώργο! Χρόνια πολλά και καλύτερα!