Αυτό δεν είναι ένα blog που ψάχνει την επισκεψιμότητα. Είναι ένα προσωπικό σημειωματάριο, ένας τρόπος να ξεφορτώνομαι τους θυμούς μου και να μοιράζομαι τις χαρές μου. Είναι καλύτερο από το να μουρμουρίζω ή να γελάω μόνος μου.
Εδώ όλο και κάποιος ακούει…


Μην ξεχνάτε...

Κυριακή 20 Δεκεμβρίου 2009

Κάτι για τον ΠΑΟΚ


Νομίζω ότι κάτι δείχνει να αλλάζει στον ΠΑΟΚ.
Μετά την πολύ καλή εμφάνιση στο Β’ ημίχρονο στην Καβάλα, ήρθε η χθεσινή στο Ηράκλειο. Μια ομάδα που αποδεικνύει σταθερά ότι για να της βάλεις γκολ πρέπει να βασανιστείς, μια ομάδα που άρχισε να δείχνει εμπιστοσύνη στις ικανότητες και δυνατότητές της, που δεν την παίρνουν από κάτω οι συνεχείς αναποδιές όπως οι χθεσινές στα κεντρικά μπακ, με παίκτες που την σέβονται και προσπαθούν να την βοηθήσουν έστω και άρρωστοι (Κοντρέρας) με παίκτες που δεν υποκύπτουν στην πίεση της γκρίνιας της δικής τους κερκίδας (Ίβιτς) με προπονητή που νοιάζεται μόνο να είναι συνεπής προς αυτό που πιστεύει και δεν αναλώνεται σε δημόσιες σχέσεις. Με μια διοίκηση που βλέπει μπροστά, διαχειρίζεται σωστά και ακολουθεί ένα πλάνο που οδηγεί ψηλότερα.
Και μια που ο Ίβιτς μου έδωσε για πολλοστή φορά το δικαίωμα, θέλω να πω ότι η συμπεριφορά απέναντί του είναι παραπάνω από άδικη. Όταν ο Σέρβος είναι καλός (και συνήθως είναι) όλος ο ΠΑΟΚ ανεβαίνει. Ο άνθρωπος και κόβει και ράβει και σκοράρει. Δεν είναι λένε γρήγορος. Το ‘παμε. Αν ήταν ΚΑΙ γρήγορος δεν θα ήταν όχι στην Τούμπα αλλά ούτε στην Ελλάδα. Το παιδί είναι φιλότιμο, αγωνιστικό, παθιασμένο, ικανό, δυνατό…
Και όσον αφορά τη βαθμολογική διαφορά με τους από πάνω και τους από κάτω, βάλτε μόνο τους βαθμούς με Πανιώνιο και Ατρόμητο που μας έκλεψαν και τα ξαναλέμε…
Ξεχωριστή μνεία στην παγκόσμια κλάση που λέγεται Γκαρσία

5 σχόλια:

desa είπε...

συμφωνώ σε αυτό που λες. ειδικά για τον γκαρσία, είναι βαρόμετρο μαζί με βιειρίνια και ίβιτς.
δε μπορώ να κάνω υποδείξεις για το ποιον θα διώξουν το καλοκαίρι και ποιον όχι αλλά αυτός είναι πολύ καλή λύση ακόμα και απο τον πάγκο. τεράστια πολυτέλεια. φέτος πρέπει να ξεκίνησε και τα ηρεμιστικά.

Θανασης Ξ. είπε...

Είδα κι εγώ το συγκεκριμένο παιχνίδι. Πράγματι ο ΠΑΟΚ τα τελευταία δυό χρόνια παίζει απ' τις καλύτερες 'μπάλες' στην Ελλάδα. Έχει γίνει δουλειά, βγάζει μάτι αυτό..
(Να σημειώσω πως ΔΕΝ είμαι οπαδός του ΠΑΟΚ, έχω άλλες πίκρες χα χα)

tzonakos είπε...

Εμένα με βρίσκει σύμφωνο το θέμα σου, και με εντυπωσίασε πολυ η εκτός εδρας νίκη του ΠΑΟΚ σε ενα σημείο όπου οι :
-ΑΕΚ έχασε
-ΟΣΦΠ έχασε
-Βάζελος κέρδισε και ειναι πρώτος
-Πανιώνιος, Καβάλα, Αρης κλπ εχουν βλέψεις για πιο ψηλά.
ισως επιτέλους ο Σάντος κατάφερε να γρεμήσει την ομάδα και να τη βάλει σε ενα καλό δρόμο.

tzonakos είπε...

* ηρεμήσει ( οχι γκρεμίσει, σόρρι λάθος )

ΟΙ ΑΘΛΙΟΙ είπε...

@σε όλους, χρόνια πολλά!