Αυτό δεν είναι ένα blog που ψάχνει την επισκεψιμότητα. Είναι ένα προσωπικό σημειωματάριο, ένας τρόπος να ξεφορτώνομαι τους θυμούς μου και να μοιράζομαι τις χαρές μου. Είναι καλύτερο από το να μουρμουρίζω ή να γελάω μόνος μου.
Εδώ όλο και κάποιος ακούει…


Μην ξεχνάτε...

Δευτέρα 14 Δεκεμβρίου 2009

Κι άλλος εμπαθής αθλητικογράφος

Τον ανακάλυψα τυχαία στις αθλητικές σελίδες της εφημερίδας «Θεσσαλονίκη» που κυκλοφορεί κάθε Δευτέρα.
Ο κ. Τάσος Κουρκούμπας, στην σελίδα του της 14/12/09 με τίτλο «ΤΑΧΙ» (ταξί) ασχολείται με τον Άρη και τα προβλήματά του (Αμπρέου, Γκρασιάν, Φλάβιο, σχεδιασμός ομάδας, αρμοδιότητες Κούπερ, Κόντης κ.α.) πράγμα κατανοητό και καθόλου μεμπτό.
Όμως, τελείως αναίτια, ανακατεύεται και με τον ΠΑΟΚ και μάλιστα με πολύ ειρωνικό και απαξιωτικό τρόπο.
Γράφει. «Η μεσούσης της εβδομάδας συνέντευξη τύπου της ΠΑΕ ΠΑΟΚ ήταν ο ορισμός της εν Θεσσαλονίκη πατέντας ανάλογων εκδηλώσεων. Το τριπάκι χρόνια γνωστό με αναφορές επίκλησης του συναισθηματισμού του ακροατηρίου, της αίσθησης συμμετοχής του σε μια προσπάθεια και του ναρκισσισμού του. Όλα αυτά όμως δεν φτάνουν όταν ο αόρατος-ορατός «αμφισβητίας» (εννοεί της διοίκησης) είναι ο άνθρωπος που σχεδίασε – και οι ίδιοι φανφάριζαν – το σχέδιο οικονομικής εξυγίανσης της ΠΑΕ. Στον πειθαναγκαστικό δε τόνο της λέξης αλήθεια από τον Βιολίδη, παραβλέφθηκε ο όρος «κατά λάθος αλήθεια», όπως κατά λάθος είχε μαθευτεί το αλισβερίσι των μετοχών με τον Γκαγκάτση»
Το μόνο συμπέρασμα που βγαίνει είναι οτι ο ΠΑΟΚ του πέφτει λίγο βαρύς.
Σε άλλο σημείο συμβουλεύει τον Άρη να μη προβεί σε «μια συνέντευξη τύπου αλά ΠΑΟΚ με μηδενική παραδοχή λαθών, μηδενική ανοχή κριτικής και πλεονάζουσα δεινότητα ανενδοίαστης κατασκευής (ντεμέκ) εχθρών.»
Αφού σε πειράζει κ. Κουρκούμπα, γιατί ασχολείσαι;

5 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Κάνεις λάθος φίλε Γιάννη δεν είναι εμπαθής δημοσιογράφος, είναι ένας από τους γνωστούς δημοσιογράφους-προπαγανδιστές του γκεμπελικού συλλόγου! Πριν κανά 2-3 χρόνια δούλευε στο libero και μετά πήγε για ένα διάστημα στο metropolis πάντα ώρες μετά τις 12 το βράδυ. Όταν έγινε το ραδιο Σκορδας και η εφημερίδα του πήγε κατευθείαν εκεί αφού ήταν ένας πολύ σωστός αντικειμενικός και ανεξάρτητος δημοσιογράφος. Μετά μάλιστα τον χαμό που έγινε μεταξύ τους και το διώξιμο του Σκόρδα αυτός στήριξε τον Σκόρδα και έγινε διευθυντής του ραδιοφώνου τους. Τώρα τι έγινε και έφυγε από το ράδιο σκόρδας και βρήκε στέγη στην Θεσ/νικη δεν ξέρω γιατί το έχασα το μπουμπούκι μας.
Είναι ένας πολύ αντιπαθητικός άνθρωπος και αδρεφέ μου αν τον άκουγες έστω και 5 λεπτά στο ράδιο θα ξερνούσες.
Όλα αυτά τα γράφω πως κανείς δεν είναι εμπαθής αλλά όλοι κάνουνε την δουλειά τους όπως πρέπει σαν γνήσιοι λασπολόγοι, προπαγανδιστές κτλ

ΟΙ ΑΘΛΙΟΙ είπε...

φίλε paokland, δεν ήξερα το βιογραφικό του...

Ευστράτιος Κ. Αναστασιάδης είπε...

Αδέρφια, επειδή εγώ τυχαίνει να τον ξέρω και προσωπικά...
Αρχικά, ποτέ δεν ήταν διευθυντής στο "Σκόρδας fm"...
Ποτέ δεν ήρθε σε ρίξη με τον Σκόρδα αλλά με τον Super 3 κ γι'αυτό έφυγε απ'τον σταθμό.
Απ'την εφημερίδα του Σκόρδα δεν πέρασε ποτέ, ούτε καν σαν "σχολιογράφος"... Απλά στο πρώτο φύλλο, του ζητήθηκε να γράψει κι αυτό έκανε.
Όσο για την εφημερίδα... Στην "Μακεδονία" (και όχι στην "Θεσσαλονίκη"), είναι απο τότε που ήταν και στο libero. Ή και λίγο νορίτερα...
Το να έχεις μια άποψη, καλή ή κακή για κάποιον, είναι λογικό και άκρως θεμιτό... Αλλά το να γράφονται ή να λέγονται ανακρίβειες σίγουρα δεν είναι το θεμιτό...

Ευστράτιος Κ. Αναστασιάδης είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.
ΟΙ ΑΘΛΙΟΙ είπε...

φίλε Ευστράτιε,
εγώ έκρινα τα γραφόμενά του στην "Θεσσαλονίκη" (τελευταία σελίδα αθλητικών με τίτλο "ΤΑΧΙ")