Αυτό δεν είναι ένα blog που ψάχνει την επισκεψιμότητα. Είναι ένα προσωπικό σημειωματάριο, ένας τρόπος να ξεφορτώνομαι τους θυμούς μου και να μοιράζομαι τις χαρές μου. Είναι καλύτερο από το να μουρμουρίζω ή να γελάω μόνος μου.
Εδώ όλο και κάποιος ακούει…


Μην ξεχνάτε...

Παρασκευή 20 Νοεμβρίου 2009

Λόγια κοινοβουλευτικών ανδρών

Βουλή των Ελλήνων σήμερα.
Συζήτηση για το πρόβλημα με τα STAGE και τους συμβασιούχους του δημοσίου.
Τον λόγο παίρνει ο βουλευτής του ΛΑ.Ο.Σ. Αϊβαλιώτης (ναι, αυτός ο πατριώτης που είχε ξεχάσει ότι δεν είχε εκπληρώσει τις στρατιωτικές του υποχρεώσεις), και απευθύνεται στον αρμόδιο υπουργό (Λοβέρδος) με τα παρακάτω εμπνευσμένα λόγια.
«Είστε σοβαρός πολιτικός, έγκριτος συνταγματολόγος και Ολυμπιακός(!!!) και γι αυτό σας εκτιμάει η γυναίκα μου η οποία είναι το γένος Γιούτσου και όλοι ξέρουμε τι σημαίνει Γιούτσος για τους Ολυμπιακούς. Αλλά κύριε υπουργέ, ο Ολυμπιακός έχει δικό του σύγχρονο γήπεδο και καλώς το έχει, όμως γιατί να μην έχουν το δικό τους γήπεδο ο Παναθηναϊκός και η ΑΕΚ, οι δύο άλλες ιστορικές ομάδες του λεκανοπεδίου;»
Τώρα, αν έπρεπε να επιληφθούν ψυχίατροι ή άλλες ειδικότητες για να βρούν τι παίρνει και λέει τέτοιες παπαριές, δεν θα το κρίνω εγώ.
Λίγο αργότερα, ο Γιακουμάτος παρομοίασε τους “stagiers” (sic) σαν τον Γιάννη Αγιάννη και την κυβέρνηση σαν τον Ιαβέρη.
Αυτός αν και γιατρός, μάλλον παίρνει ληγμένα!
Ρε, ήμαρτον, που λέει κι ο Γεωργίου…

2 σχόλια:

hackaday είπε...

Ρε Γιάννη στο είπα και στο ξαναλέω. Αυτοί μας δουλεύουν ψιλό γαζί ανξαρτήτου χρώματος. Πριν μερικά χρόνια ο Γιακουμάτος έλεγε ότι σπούδαζε τις δυο κόρες του με σκοπό να ταυτιστεί με τους βιοπαλαιστές. Να μας πει όμως που τις σπούδασε. Συγκρίνει ο πίθηκος τα ατελείωτα φράγκα που παίρνει με το βουλευτικό κωλοβάρεμα με τα 800 και 900 και πολλές φορές και λιγότερα απλοί άνθρωποι οι οποίοι καλούνται να θρέψουν με αυτά ολόκληρη οικογένεια. Άι σιχτίρ Σαββατιάτικα...

ange-ta είπε...

Ξεράθηκα στο γέλιο, αφού πέρασε ο δικός μου να δει τι έπαθα!!