Αυτό δεν είναι ένα blog που ψάχνει την επισκεψιμότητα. Είναι ένα προσωπικό σημειωματάριο, ένας τρόπος να ξεφορτώνομαι τους θυμούς μου και να μοιράζομαι τις χαρές μου. Είναι καλύτερο από το να μουρμουρίζω ή να γελάω μόνος μου.
Εδώ όλο και κάποιος ακούει…


Μην ξεχνάτε...

Τετάρτη 18 Νοεμβρίου 2009

Στα γρήγορα…

Μπαγκλαντές, κυρίες και κύριοι!
Μπορεί να μην ξέρετε που είναι, αλλά τώρα ξέρετε ότι σε θέματα διαφθοράς είναι σε πολύ καλύτερη θέση από την Ελλάδα, όπως και 70 άλλες χώρες στον σχετικό πίνακα. Αυτός ο θρίαμβος αποτελεί τίτλο τιμής για όσους κυβέρνησαν και διαχειρίστηκαν τη χώρα τα τελευταία 30-35 χρόνια. Δοξάστε τους!

Εδώ και μήνες, ένα απαραίτητο ακτινοθεραπευτικό μηχάνημα για παιδιά με ογκολογικά προβλήματα, βρίσκεται στο «Αγλαΐα Κυριακού» αλλά στα κουτιά, γιατί δεν υπάρχει ειδικός να το συναρμολογήσει και δύο ειδικοί να το χειριστούν. Το μηχάνημα δώρισε ο ΟΠΑΠ αφού προηγουμένως δεν έγινε δεκτή για γραφειοκρατικούς λόγους ανάλογη δωρεά της MIG (Βγενόπουλος)

Ο γνωστός μπασκετμπολίστας Λάζαρος Παπαδόπουλος συμφώνησε για 6 μήνες με τον ΠΑΟΚ. Όλη την αμοιβή του δήλωσε ότι θα την προσφέρει στο «Χαμόγελο του παιδιού»

Δεν υπάρχουν σχόλια: