Αυτό δεν είναι ένα blog που ψάχνει την επισκεψιμότητα. Είναι ένα προσωπικό σημειωματάριο, ένας τρόπος να ξεφορτώνομαι τους θυμούς μου και να μοιράζομαι τις χαρές μου. Είναι καλύτερο από το να μουρμουρίζω ή να γελάω μόνος μου.
Εδώ όλο και κάποιος ακούει…


Μην ξεχνάτε...

Παρασκευή 20 Νοεμβρίου 2009

Να το δω και να μη το πιστέψω!

Ο υπουργός Οικονομικών κ. Παπακωνσταντίνου δήλωσε πως από τους 151 ιδιωτικούς γιατρούς που δραστηριοποιούνται στην πιο ακριβή περιοχή της Αθήνας (Κολωνάκι), οι 140 δηλώνουν ετήσιο εισόδημα κάτω των 30.000 ευρώ!
Αναλυτικότερα 34 εξ αυτών δηλώνουν εισόδημα έως 10.000 ευρώ το χρόνο, 29 δηλώνουν από 10.000 έως 20.000 ευρώ, ενώ μόνο 11 δηλώνουν πάνω από 100.000 Δύο μάλιστα από αυτούς, δηλώνουν ετήσιο εισόδημα 640 ευρώ ο ένας και 300 ο άλλος
(Αυτοί οι φουκαράδες δικαιούνται να λάβουν το… επίδομα αλληλεγγύης).
Εξήγγειλε λοιπόν ο υπουργός, εξονυχιστικό έλεγχο σε 1.000.000 ελεύθερους επαγγελματίες, καθώς 9 στους 10 δηλώνουν εισόδημα μικρότερο των 30.000 ευρώ το χρόνο.
Ο υπουργός είπε οτι όσοι από αυτούς διαπιστωθεί ότι έχουν φοροδιαφύγει θα τους επιβληθεί πρόσθετος φόρος, ενώ ειδικά για αυτούς τους 151 γιατρούς εξετάζεται και το ενδεχόμενο να τους αφαιρεθεί προσωρινά και η άδεια ασκήσεως επαγγέλματος.
Ο κ. Παπακωνσταντίνου εξάλλου απείλησε για δημοσιοποίηση των προσώπων που φοροδιαφεύγουν, δημιουργώντας μια λίστα φοροφυγάδων, την οποία θα «επιμεληθεί» η Αρχή Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων.
Να δω λοιπόν αν οι εξαγγελίες γίνουν μέτρα και να δώσω το πρώτο χειροκρότημα...
οι πληροφορίες πάρθηκαν από το Contra. gr

3 σχόλια:

Swell είπε...

Κράτα μικρό καλάθι. Λες και δεν είναι γνωστό το τι κάνουν οι γιατροί εδώ και πάρα πολλά χρόνια...

ΟΙ ΑΘΛΙΟΙ είπε...

Ναι βρε φίλε swell, λέω μήπως αρχίζει ν' αλλάζει τίποτα...

Ανώνυμος είπε...

To 2009 είχες αναρτήσει ένα πολύ ενδιαφέρον θέμα.Μήπως έχεις καμμιά νεώτερη πληροφορία [σημερα Αυγουστος 2012] για τον εάν ο Παπακων/νου ή οι διάδοχοί του έπιασαν κανέναν από τους 140 γιατρούς αυτούς? Εισπράξαμε κανένα ευρώ φόρο και πρόστιμο? Εάν όχι (όπως είναι φυσικό) να στείλεις ένα αντίγραφο από το άρθρο στο site ή email του Παπακων/νου με τα συλληπητήριά μας.Νο 1 ανίκανος ήταν.