Αυτό δεν είναι ένα blog που ψάχνει την επισκεψιμότητα. Είναι ένα προσωπικό σημειωματάριο, ένας τρόπος να ξεφορτώνομαι τους θυμούς μου και να μοιράζομαι τις χαρές μου. Είναι καλύτερο από το να μουρμουρίζω ή να γελάω μόνος μου.
Εδώ όλο και κάποιος ακούει…


Μην ξεχνάτε...

Κυριακή 1 Νοεμβρίου 2009

Δυό λόγια για τις χθεσινές νίκες

Ξέροντας οτι θα ξυνίσουν μερικοί φίλοι Παοκτσήδες μπλόγκερς, θα πω για το ποδόσφαιρο οτι εμένα χθες ο ΠΑΟΚ μου φάνηκε πολύ βελτιωμένος σε σχέση με τις προηγούμενες εμφανίσεις του. Η κυκλοφορία ήταν καλή, η κίνηση επίσης, το πάθος έκδηλο, ευκαιρίες δημιουργήθηκαν, αλληλοκάλυψη, καλές πάσες... Ο μόνιμος στόχος της κερκίδας Ίβιτς, έδειξε ακόμα μια φορά τη χρησιμότητά του, ο Βιερίνια δεν του 'κατσε η μπάλα 2-3 φορές, ο Γκαρσία άρχοντας στο μεγαλύτερο διάστημα, ο Μαλεζάς εξαιρετικός, κι αν ανέβουν οι Σορλέν Κουτσιανικούλης και Φωτάκης, γυρίσουν υγειέστατοι Μούσλι Φιλομένο Βιτόλο και Κοντρέρας, τα πράγματα μόνο καλύτερα μπορούν να πάνε. Τον προπονητή εγώ δεν θα τον κρίνω, στο τέλος θα αξιολογηθεί από αυτούς που πρέπει.
Στο μπάσκετ, δεν κατάλαβα ούτε τι έγινε ούτε πώς έγινε.
Όσο κακός και να ήταν ο αντίπαλος, αυτή η μεταμόρφωση του ΠΑΟΚ είναι απίστευτη.
Η ομάδα που δεν έδειχνε μέχρι χθες οτι άξιζε τον σεβασμό, όχι μόνο των αντιπάλων αλλά και των οπαδών της, χθες τον κατέκτησε!
Χίλια μπράβο και καλή συνέχεια

2 σχόλια:

Παρατηρήτηριο Πυλαίας είπε...

φλύαροι ήμασταν ρε συ! ουσία μηδεν! Πάλι καλά το παστέλωσε ο ιμο....

Ανώνυμος είπε...

εμένα αδερφέ μου δεν μου άρεσε.
Πριν βάλει το γκολ ο Ιβιτς λέω στον κολλητό μου αν έχουμε μία ευκαιρία να βάλουμε γκολ είαι μόνο αν βρεθεί ο σέρβος σε θέση για γκολ. Το έχει το ένστκτο ότι και να λέμε και όσο και αν δεν του βγαίνει ένα παιχνίδι στον σημερινό ΠΑΟΚ είναι απαραίτητος.
Για το μπάσκετ τι να πω, βαθεια......