Αυτό δεν είναι ένα blog που ψάχνει την επισκεψιμότητα. Είναι ένα προσωπικό σημειωματάριο, ένας τρόπος να ξεφορτώνομαι τους θυμούς μου και να μοιράζομαι τις χαρές μου. Είναι καλύτερο από το να μουρμουρίζω ή να γελάω μόνος μου.
Εδώ όλο και κάποιος ακούει…


Μην ξεχνάτε...

Δευτέρα 14 Ιουλίου 2008

Σύγχρονοι Έλληνες επιχειρηματίες...

Στο υπουργείο Οικονομίας και Οικονομικών, υπό το Γενικό Γραμματέα Γιάννη Σιδηρόπουλο συνεχίστηκαν σήμερα οι διαπραγματεύσεις για το μέλλον των περισσότερων από 1.300 εργαζόμενων που απασχολούνται στα 7 εργοστάσια του Ομίλου Λαναρά και παραμένουν απλήρωτοι για δύο μήνες. Οι διαπραγματεύσεις φαίνεται πως βρίσκονται σε δύσκολο σημείο, καθώς ο επιχειρηματίας ζητά δάνειο ύψους 35 εκατ. ευρώ υπό την εγγύηση του ελληνικού δημοσίου, ενώ οι εργαζόμενοι ζητούν από κράτος και εμπλεκόμενες τράπεζες να δεσμευτούν για τη διασφάλιση των θέσεων εργασίας και την καταβολή των δεδουλευμένων τους. Σύμφωνα μάλιστα με πληροφορίες, κατά τη Γενική Συνέλευση της ερχόμενης Πέμπτης που βασικό θέμα έχει την αύξηση μετοχικού κεφαλαίου, ο κ. Λαναράς δε θα μετάσχει.

Δηλαδή ο ιδιώτης ζητάει από το ελληνικό δημόσιο να εγγυηθεί για το δάνειο που θα πάρει (35.000.000 ευρώ) για να πληρώσει τους ανθρώπους που τον έχουν κάνει πλούσιο!

Δεν είναι ωραίος;

2 σχόλια:

ΠΡΕΖΑ TV είπε...

Βρισκουν και τα κανουν....

ange-ta είπε...

kai το δάνειο θα πάρει και τους εργαζόμενους θα διώξει και το δημόσιο θα πληρώσει και απο πάνω.
Συνηθισμένη τακτική, μη σκάς!