Αυτό δεν είναι ένα blog που ψάχνει την επισκεψιμότητα. Είναι ένα προσωπικό σημειωματάριο, ένας τρόπος να ξεφορτώνομαι τους θυμούς μου και να μοιράζομαι τις χαρές μου. Είναι καλύτερο από το να μουρμουρίζω ή να γελάω μόνος μου.
Εδώ όλο και κάποιος ακούει…


Μην ξεχνάτε...

Τετάρτη 30 Ιουλίου 2008

Αλογοσκούφης ψευδόμενος


Σε «non paper», σχετικά με το νομοσχέδιο που προβλέπει για τους εργαζόμενους στις ΔΕΚΟ συνθήκες ρωμαϊκής γαλέρας, ο κ. Αλογοσκούφης επιχειρεί να εμφανίσει τους εργαζόμενους των ΔΕΚΟ ως υψηλά αμειβόμενους, δίνοντας ως παράδειγμα το αποτέλεσμα της διαιτησίας για σωματεία της Ο.Α, που έδωσαν το 2004 αύξηση μισθών 40%. Στο κείμενο υποστηρίζει ακόμη ότι η μέση ετήσια αμοιβή στις ΔΕΚΟ ανέρχεται το 2007 σε 43.280 ευρώ (αύξηση 7,7% σε σχέση με το 2006) έναντι 23.405 για τον ιδιωτικό τομέα.
Ψεύτη υπουργέ

Ο γυιός μου είναι συμβασιούχος στην ΟΑ εδώ και 9 χρόνια και αμείβεται με τον βασικό. Δεδομένου ότι οι συμβασιούχοι είναι η μεγάλη πλειοψηφία των εργαζομένων στην ΟΑ και η ετήσια αμοιβή τους (για οκτώ μήνες) είναι γύρω στα 7.000 ευρώ, για να βγεί ο μέσος όρος που λές πρέπει να υπάρχει για κάθε συμβασιούχο και ένας μόνιμος που να εισπράττει 78.000 ευρώ/χρόνο.
Είσαι στα καλά σου ή παίρνεις ληγμένα χάπια;
Και κάτι ακόμα
Αφού και το κράτος (όπως και οι ΔΕΚΟ) έχει παθητικό, γιατί δεν ετοιμάζεις κι ένα ανάλογο νομοσχέδιο για τις αμοιβές των υπουργών;
Αλήθεια πόσο κοστίζεις ΕΣΥ στον προϋπολογισμό;

2 σχόλια:

ange-ta είπε...

ε, αυτός έχει τελειώσει το Χάρβαρντ ή κάνω λάθος και έχει τελειώσει το σαντα μπάρμπαρα?

ΟΙ ΑΘΛΙΟΙ είπε...

Καθηγητής σου λέει...