Αυτό δεν είναι ένα blog που ψάχνει την επισκεψιμότητα. Είναι ένα προσωπικό σημειωματάριο, ένας τρόπος να ξεφορτώνομαι τους θυμούς μου και να μοιράζομαι τις χαρές μου. Είναι καλύτερο από το να μουρμουρίζω ή να γελάω μόνος μου.
Εδώ όλο και κάποιος ακούει…


Μην ξεχνάτε...

Τετάρτη 16 Ιουλίου 2008

Τα Σκόπια μας δίνουν μοναδική ευκαιρία


Η επίσημη τοποθέτηση του κ. Γκρουεφσκι στην επιστολή του προς τον Έλληνα πρωθυπουργό στην οποία (δασκαλεμένος από τους Μπου-στ) αναφέρεται σε Μακεδονική εθνότητα, Μακεδονική μειονότητα στην Ελλάδα και σε άλλα τέτοια φαιδρά, δίνει μοναδική ευκαιρία στην Ελλάδα να αλλάξει τη στάση της και να βάλει τα πράγματα στη θέση τους.
Το όνομα της γείτονος, δεν πρέπει να περιέχει τίποτα το Μακεδονικό.

Ούτε Βόρεια, ούτε Νέα, ούτε Άνω, ούτε τίποτα.

Η αναγνώρισή τους από εμάς σαν ένα είδος Μακεδόνων, θα δώσει καύσιμα στην μηχανή του αλυτρωτισμού τους και των βλέψεων που έχουν απέναντι στην Ελλάδα, βλέψεις που δηλώθηκαν επισήμως στο υψηλότερο επίπεδο.

Άνω, Βόρεια, Νέα, σημαίνουν απλά ότι υπάρχει και Κάτω, Νότια και παλιά που όμως είναι κάτω από ελληνική διοίκηση ή κατοχή.
Παράλληλα την εξέλιξη αυτή (επιστολή Γκρουεφσκι) την αφιερώνω στους κάποιους «προοδευτικούς» φίλους του ΣΥ.ΡΙ.ΖΑ τον οποίο παρεπιμπτόντως ψηφίζω από την εποχή του ΚΚΕσωτερικού.
Μόνο ΜΙΑ Μακεδονία, κι ας προσκυνάει ο κάθε Γκρουεφσκι αλυτρωτικά μνημεία.

Όσον αφορά τον Μπ-ουστ, θα φύγει από το άσπρο σπίτι και το τσούξιμο από το βέτο και τον αγωγό αερίου, δεν θα 'χει περάσει.

2 σχόλια:

Ταχυδρόμος! είπε...

Μαζί σου..

Ανώνυμος είπε...

Ουστ στον Μπουσ-τη!