Αυτό δεν είναι ένα blog που ψάχνει την επισκεψιμότητα. Είναι ένα προσωπικό σημειωματάριο, ένας τρόπος να ξεφορτώνομαι τους θυμούς μου και να μοιράζομαι τις χαρές μου. Είναι καλύτερο από το να μουρμουρίζω ή να γελάω μόνος μου.
Εδώ όλο και κάποιος ακούει…


Μην ξεχνάτε...

Τρίτη 19 Φεβρουαρίου 2013

Ο δημόσιος υπάλληλος...


Ο δημόσιος υπάλληλος
30 σχεδόν χρόνια (από το 1986) μισθοδοτείται από το ελληνικό δημόσιο ο Γιάννης Στουρνάρας. Αν η παραμονή στην υπηρεσία ενός δημοσίου υπαλλήλου κρινόταν από τις επιδόσεις του, δεν τον έσωζε ούτε το μεγαλύτερο «δόντι». Θα τον είχαν στείλει με τις κλωτσιές, μιας και δεν υπάρχει κανένα θετικό σημείο στην πορεία του. Ανακατεμένος σε όλες τις υποθέσεις (είσοδος στην ΟΝΕ, φούσκα χρηματιστηρίου κ.α.) που συνέβαλαν στην κατάντια της χώρας. Τρανταχτό δείγμα των ικανοτήτων του η Εμπορική τράπεζα η οποία (όταν ο Σημίτης τον διόρισε πρόεδρο) ήταν η δεύτερη σε μέγεθος και όταν έφυγε την άφησε χρεοκοπημένη και πουλημένη στους Γάλλους της Credit Agricole.
Η μισθοδοσία του από το δημόσιο του επέτρεψε να κατέχει έπαυλη στην Κηφισιά και εξοχική βίλα στην Σύρο, κάτι που συμβαίνει με τους περισσότερους δημοσίους υπαλλήλους.
Τα λίγα αυτά στοιχεία είναι από τα πολλά που αναφέρει ο φίλος μπλόγγερ servianetblog@gmail.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: