Αυτό δεν είναι ένα blog που ψάχνει την επισκεψιμότητα. Είναι ένα προσωπικό σημειωματάριο, ένας τρόπος να ξεφορτώνομαι τους θυμούς μου και να μοιράζομαι τις χαρές μου. Είναι καλύτερο από το να μουρμουρίζω ή να γελάω μόνος μου.
Εδώ όλο και κάποιος ακούει…


Μην ξεχνάτε...

Τρίτη 5 Φεβρουαρίου 2013

Μια μεγάλη καταστροφή



Πέρα από την φτωχοποίηση, το γενικό ξεπούλημα, την αδρανοποίηση της Δημοκρατίας, τον αυταρχισμό, την υποδούλωση, την εξαφάνιση κάθε δικαιώματος των εργαζομένων, την υπερφορολόγηση, την φοβερή ανεργία που αβαντάρει στυγνή εργοδοτική εκμετάλλευση, την διάλυση της Υγείας της Παιδείας και των ασφαλιστικών Ταμείων, 
Είναι και κάτι άλλο πολύ πολύ σοβαρό στο οποίο δεν αναφέρεται κανείς από αυτούς που μιλάνε στις τηλεοράσεις και γράφουν στις εφημερίδες. Μιλάω για την καταστροφή μιας ολόκληρης γενιάς και την εξαφάνιση μιας άλλης, της επόμενης. Αυτής δηλαδή που υπό κανονικές συνθήκες θα γεννιόταν από αυτήν που τώρα καταστρέφεται. Αυτήν που αποκλήθηκε αρχικά «γενιά των 700€» και που έφτασε να είναι των 500€ (και βγάλε). Με ανεργία 55% στους νέους ποιος ή ποια μπορεί να σκέφτεται γάμο οικογένεια παιδιά; Πως θα αντιμετωπιστεί το ήδη οξύ δημογραφικό πρόβλημα; Εκτός αν ο σκοπός όσων γίνονται και όσων τα κάνουν, είναι να στερηθεί αυτή η χώρα όχι μόνο τους πόρους της αλλά και τους κατοίκους της. Τους Έλληνες εννοώ, γιατί πάρα πολλοί θέλουν να κατοικήσουν σ’ αυτό το ευλογημένο οικόπεδο. Όλοι οι εκφραστές αυτής της ολέθριας πολιτικής, τα μέλη του «στρατού της σωτηρίας» πρέπει να συρθούν μπροστά σε μια ΔΙΚΑΙΗ Δικαιοσύνη με πάρα πολλές επί μέρους κατηγορίες αλλά με κυρίαρχη μία: ΠΡΟΔΟΣΙΑ! 

Δεν υπάρχουν σχόλια: