Αυτό δεν είναι ένα blog που ψάχνει την επισκεψιμότητα. Είναι ένα προσωπικό σημειωματάριο, ένας τρόπος να ξεφορτώνομαι τους θυμούς μου και να μοιράζομαι τις χαρές μου. Είναι καλύτερο από το να μουρμουρίζω ή να γελάω μόνος μου.
Εδώ όλο και κάποιος ακούει…


Μην ξεχνάτε...

Τετάρτη 30 Ιανουαρίου 2013

Θερμές ευχαριστίες


Θερμές ευχαριστίες
Σ’ ευχαριστώ ώ κυβέρνηση, που σήμερα 30 του μήνα μου έδωσες την σύνταξή μου που μέχρι τώρα μου την έδινες στις 21.
Σ’ ευχαριστώ που μου έκλεψες ΜΟΝΟ 10 μέρες προκειμένου να ρυθμίσεις την μοναδική εκκρεμότητα που ταλαιπωρούσε τα οικονομικά της χώρας. Τι είναι 10 μερούλες μπροστά στην οικονομική εξυγίανση; Μια ανησυχία την έχω πάντως. Αν σκέφτηκες ότι μεταφέροντας την ημερομηνία καταβολής στο δεκαήμερο αυτό όλο και κάποιοι θα πεθάνουν και δεν θα την καταβάλεις καθόλου, φοβάμαι μήπως αν οι προσδοκίες σου δεν ικανοποιηθούν επαρκώς, μεταφέρεις την καταβολή στις 11 του επομένου, ή στις 15, ή όποτε θέλεις. Εξ άλλου τι μπορούν να κάνουν οι συνταξιούχοι; Η μόνη απεργία που τους μένει είναι αυτή της πείνας (ακόμα καλύτερα για σένα). Ο Λοβέρδος το είχε πει δημόσια το παράπονό του «δεν πεθαίνουν κιόλας οι Έλληνες, ζουν πολύ!»
Όσον αφορά τον ισχυρισμό που προβάλλεται από κυβερνητικές και προπαγανδιστικές πηγές ότι η σύνταξη προκαταβάλλεται άρα δεν υπάρχει πρόβλημα, έχω να πω ότι τον προηγούμενο μήνα με πλήρωσαν στις 21 για να βγάλω ΕΝΑΝ μήνα και με άφησαν να περάσω 40 μέρες.

2 σχόλια:

ο δείμος του πολίτη είπε...

Μα το σημαντικότερο πρόβλημα της χώρας δεν ήταν άλλο από τις ουρές στις τράπεζες σήμερα... Τώρα που λύθηκε κι αυτό σωθήκαμε, φευ.

ΟΙ ΑΘΛΙΟΙ είπε...

Και που 'σαι ακόμα δείμε...