Αυτό δεν είναι ένα blog που ψάχνει την επισκεψιμότητα. Είναι ένα προσωπικό σημειωματάριο, ένας τρόπος να ξεφορτώνομαι τους θυμούς μου και να μοιράζομαι τις χαρές μου. Είναι καλύτερο από το να μουρμουρίζω ή να γελάω μόνος μου.
Εδώ όλο και κάποιος ακούει…


Μην ξεχνάτε...

Τετάρτη 23 Ιανουαρίου 2013

Αποπροσανατολισμοί...

 Το «ΕΘΝΟΣ» και τα «ΝΕΑ» χαμπάρι δεν πήραν για την τεχνητή διόγκωση του ελλείμματος για την οποία ο εισαγγελέας παραπέμπει για κακούργημα τον (εκλεκτό του Βενιζέλου)πρόεδρο της ΕΛ.ΣΤΑΤ. Παραπομπή που οδηγεί σε Παπανδρέου Παπακωνσταντίνου Βενιζέλο και άλλα μέλη εκείνης της δόλιας και άθλιας κυβέρνησης.
Για τις δύο έγκυρες(!!!) εφημερίδες άλλα είναι τα θέματα στα πρωτοσέλιδά τους (το ταξίδι Τσίπρα στις ΗΠΑ με ειρωνικά σχόλια, η επέμβαση εισαγγελέα για την απεργία στα ΜΜΜ, ο νόμος για τα αυθαίρετα…)
Από την άλλη, ο μέγας ινστρούχτορας η τρικομματική κυβέρνηση βγάζει συνεχώς νέα αλλά γνωστά όπλα, παρουσιάζει τους απεργούς των ΜΜΜ περίπου σαν Κροίσους, κάνει μοντάζ σε βίντεο ομιλιών βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ (Β. Διαμαντόπουλος) παρουσιάζοντάς τους σαν οπλαρχηγούς του βουνού, υπόσχεται χιλιάδες νέες θέσεις εργασίας, παρουσιάζει γκάλοπ που την δείχνουν να έχει κοινωνική αποδοχή, δημιουργεί κλίμα πόλωσης και συνεχίζει την καλλιέργεια του φόβου.



Δεν υπάρχουν σχόλια: