Αυτό δεν είναι ένα blog που ψάχνει την επισκεψιμότητα. Είναι ένα προσωπικό σημειωματάριο, ένας τρόπος να ξεφορτώνομαι τους θυμούς μου και να μοιράζομαι τις χαρές μου. Είναι καλύτερο από το να μουρμουρίζω ή να γελάω μόνος μου.
Εδώ όλο και κάποιος ακούει…


Μην ξεχνάτε...

Πέμπτη 31 Ιανουαρίου 2013

Λεφτά υπάρχουν...




Οδηγείς στην Βασ. Όλγας και σε τρώει η αγωνία πόση ώρα θα σου πάρει να φτάσεις στην ΧΑΝΘ ή στο Συντριβάνι.
Αυτό μέχρι να φτάσεις στη «Σχολή τυφλών». Εκεί, η «Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας» φρόντισε (κάνοντας σωστή διαχείριση των κονδυλίων που έχει στη διάθεσή της) να λύσει την απορία σου. Στο Hi-Tech κατασκεύασμα που πρωτίστως αναφέρει σε ποιόν οφείλουμε τις ευχαριστίες μας στη συνέχεια ανάβει η πολυπόθητη πληροφορία «ΧΑΝΘ 4΄ Συντριβάνι 6΄»
Απαραίτητο ε;
Και το σημείο ειδικά επιλεγμένο αφού είναι διαπιστωμένο πως σε κανένα άλλο σημείο της διαδρομής δεν ενδιαφέρεται κανείς τι ώρα θα φτάσει στα συγκεκριμένα σημεία, όπως και κανένας δεν ενδιαφέρεται τι γίνεται για πέρα από αυτά. Λες και όλοι έχουν προορισμό ΧΑΝΘ και Συντριβάνι.
Πόσο να κόστισε άραγε αυτό το πράγμα;

1 σχόλιο:

ο δείμος του πολίτη είπε...

Ευτυχώς δεν κυκλοφορώ εκεί πέρα, να πάρω καμία σύγχιση... Όταν έχουμε παντού σκουπίδια, όταν έχουν τόσους ανέργους, όταν δεν έχουμε μέσα μεταφοράς και το μοναδικό που έχουμε περιμένει ακόμα τις οφειλές από την Αθήνα (βλ. απλήρωτοι οδηγοί) δεν μπορούμε παρά να συγχιζόμαστε...