Αυτό δεν είναι ένα blog που ψάχνει την επισκεψιμότητα. Είναι ένα προσωπικό σημειωματάριο, ένας τρόπος να ξεφορτώνομαι τους θυμούς μου και να μοιράζομαι τις χαρές μου. Είναι καλύτερο από το να μουρμουρίζω ή να γελάω μόνος μου.
Εδώ όλο και κάποιος ακούει…


Μην ξεχνάτε...

Παρασκευή 18 Ιανουαρίου 2013

Δοτοί...


Η φάμπρικα με τους διορισμένους υπουργούς-τεχνοκράτες που σαν μη εκλεγμένοι από τον λαό τον γράφουν στα (άντε…) παλιά τους παπούτσια, συνεχίζεται με επιτυχία. Το τελευταίο δείγμα αυτού του κατάπτυστου είδους είναι ο «Τσάρος» της οικονομίας Στουρνάρας.
Αυτό το κυνικό όργανο της άρχουσας οικονομικής ολιγαρχίας που έχει θάψει μια ολόκληρη κοινωνία, παρέστη προ ημερών σε γκαλά του ΙΟΒΕ του οποίου δεν ξέρω αν συνεχίζει να είναι πρόεδρος, γκαλά που οργανώθηκε για να τιμηθεί και βραβευτεί για τα έργα του ο άλλος δοτός της υπόθεσης ο προηγούμενος πρωθυπουργός Παπαδήμος. Την ώρα λοιπόν που ο εκλεκτός σολομός ΔΕΝ του κάθησε στον λαιμό, είπε το φοβερό «αυτή η κυβέρνηση ασκεί αναπτυξιακή και όχι κοινωνική πολιτική. Η κοινωνική πολιτική θα είναι έργο της επόμενης κυβέρνησης.»
Την επομένη φρόντισε να συνεχίσει την τρομοκράτηση του λαού λέγοντας «ο φόβος της πτώχευσης δεν έχει παρέλθει».  

3 σχόλια:

zoyzoy είπε...

Μήπως ανάπτυξη εννοούν του κεφαλαίου όπως Τραπεζών και δανειστών γιατί μόνο ανάπτυξη δεν περιγράφεις την εικόνα της χώρας αυτήν την εποχή!

ΟΙ ΑΘΛΙΟΙ είπε...

Σαφέστατα Ζουζού μου...

Swell είπε...

Αυτός ο μαλάκας, ο Στουρνάρας καλέ, έλεγε το 2011 ότι το 12 θα είχαμε ανάπτυξη, έστω και μικρή. Τελικά, η αλητεία συναγωνίζεται επάξια τη βλακεία στο αήττητο.