Αυτό δεν είναι ένα blog που ψάχνει την επισκεψιμότητα. Είναι ένα προσωπικό σημειωματάριο, ένας τρόπος να ξεφορτώνομαι τους θυμούς μου και να μοιράζομαι τις χαρές μου. Είναι καλύτερο από το να μουρμουρίζω ή να γελάω μόνος μου.
Εδώ όλο και κάποιος ακούει…


Μην ξεχνάτε...

Δευτέρα 28 Νοεμβρίου 2011

Δικαιώματα (κατά Πάγκαλο)


"Έχοντας αγωνισθεί επί χρόνια για τα ατομικά δικαιώματα των πολιτών βρέθηκα εις τας δυσμάς του βίου μου να μην μπορώ να διασχίσω την Πλατεία Συντάγματος χωρίς να λοιδορηθώ από τον κάθε τυχόντα. Σε μια ζούγκλα που δημιούργησαν κοινοβουλευτικά κόμματα και βουλευτές κινητοποιώντας τραμπούκους, αλήτες, κακοποιούς, μην πω και τρομοκράτες" είπε ο Θ. Πάγκαλος σε συνέντευξή του στην «Καθημερινή» της Κυριακής, αναφερόμενος στις συγκεντρώσεις των «αγανακτισμένων».
Οι εργαζόμενοι νέοι στις αρχές της ζωής τους, που βλέπουν τα όνειρά τους να πετσοκόβονται, οι μεγαλύτεροι αλλά και οι συνταξιούχοι που βλέπουν τα ένσημά τους να γίνονται χαρτιά χωρίς αξία εξ αιτίας κάποιων τραμπούκων, αλητών, κακοποιών και τρομοκρατών με κοστούμια, δυστυχώς δεν μπορούν να δώσουν συνεντεύξεις.

3 σχόλια:

Swell είπε...

Άραγε το εννοεί ότι τα κόμματα κινητοποιούν τραμπούκους, αλήτες, κακοποιούς και, ίσως, τρομοκράτες; Και βάζει το δικό του κόμμα, πρώτο-πρώτο σε αυτό το "θεάρεστο" έργο;


ΥΓ. Το παλιό Swell το "έφαγε η μερμέγκα." Η διεύθυνση του νέου είναι swell-new.blogspot.com

palalos είπε...

κι όμως...αυτός ο άνθρωπος εκπροσωπεί συμπολίτες μας στο κοινοβούλιο..άραγε αυτή η εκπροσώπιση θα ανανεωθεί στις επερχόμενες εκλογές??????
άραγε αν κάποιος "τρελός"χάσει την υπομονή του και πάρει τα καλάζνικωφ στα χέρια του ποιον να πρωτο-καθαρίσει????

καλό μεσημέρι Γιάννη!!!!

ο δείμος του πολίτη είπε...

Περιμένω ονόματα. Τέτοιες ατάκες εύκολα βγαίνουν από στόματα πολιτικά, μετά από τόσο βρίσιμο. Δεν είναι καιρός για γενικόλογη αυτοκριτική. Οι ντομάτες είναι ακόμα φτηνές... Θέλουμε ονόματα και στοιχεία.