Αυτό δεν είναι ένα blog που ψάχνει την επισκεψιμότητα. Είναι ένα προσωπικό σημειωματάριο, ένας τρόπος να ξεφορτώνομαι τους θυμούς μου και να μοιράζομαι τις χαρές μου. Είναι καλύτερο από το να μουρμουρίζω ή να γελάω μόνος μου.
Εδώ όλο και κάποιος ακούει…


Μην ξεχνάτε...

Τετάρτη 16 Νοεμβρίου 2011

Νομίμως παρανομούντες (2ο)

Την νομιμότητα εκφράζει και η Άννα Διαμαντοπούλου, υπουργός και μάλιστα της Παιδείας, από το βήμα της βουλής σήμερα λέγοντας "Ο χρόνος των εκλογών έχει ελάχιστη σημασία μπροστά στην αντιμετώπιση δύο τεράστιων προβλημάτων: την απειλή της έσωθεν αναταραχής και ανομίας και την έξωθεν απειλή της αποβολής από την ευρωζώνη". Προσέξατε αυτό το «εσωτερική αναταραχή και ανομία»; Ένας στρατιωτικός νόμος μας χρειάζεται, τα τανκς στους δρόμους όπως προφήτεψε ο Πάγκαλος. "Είναι θέμα της Βουλής και προφανώς των αρχηγών των κομμάτων, να διαπιστώσουν λήξη συναγερμού για την επιστροφή στα δεδομένα της κανονικής πολιτικής ζωής" πρόσθεσε. Ακόμα και αυτή αντιλαμβάνεται τη μη κανονικότητα της σημερινής πολιτικής και κοινωνικής ζωής. Ο δε κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΠΑΣΟΚ, Πέτρος Ευθυμίου, ανέφερε στην ομιλία του "Πρέπει κατηγορηματικά και με σαφήνεια οι πολιτικές δυνάμεις κυρίως το ΠΑΣΟΚ και η ΝΔ να θεωρήσουν ότι είναι σε κυβέρνηση πολιτικής συνευθύνης και να της δώσουν δύναμη για να ολοκληρώσει το έργο της και να διασφαλιστούν τα 130 δισ. ευρώ της συμφωνίας που θα δώσουν αναπτυξιακή τροχιά στη χώρα", και τόνισε πως "Εκλογές πρέπει να γίνουν μόνον όταν ολοκληρωθεί και κατοχυρωθεί το έργο αυτό".
Η συμμορία μετά τις προσθήκες, ξεσάλωσε

2 σχόλια:

ο δείμος του πολίτη είπε...

Με όλο το Κοινοβούλιο στο πλευρό τους και την κοινή γνώμη κοιμισμένη (βλ. ποσοστά υπέρ Παπαδήμου), δε θα ξεσπαθώσει;

Swell είπε...

Η Διαμαντοπούλου είδε την ανομία τώρα. Όλα τα χρόνια που ήταν το ΠΑΣΟΚ στην εξουσία και κάποιοι σύντροφοί της (Τσοχατζόπουλος, Λαλιώτης, Παναγιωτακόπουλος, Κρεμαστινός, Νικητιάδης και όλοι οι άλλοι ων ουκ έστιν αριθμός) θησαύριζαν σε βάρος του δημόσιου πλούτου και δικό μας, όταν ο ΓΑΠας έλεγε ότι δεν βρήκε τα λεφτά της SIEMENS στο ταμείο του ΠΑΣΟΚ, τότε δεν είχε πρόβλημα η Διαμανοπούλου, ούτε έβλεπε καμιά ανομία.

Αναμενόμενο από αυτήν που μπήκε στην πολιτική όταν ο γαμίκουλας Ανδρέας "εκτίμησε" τα προσόντα της.

Αντιδρά σήμερα επειδή βλέπει το έδαφος να χάνεται κάτω από τα πόδια ολόκληρου του πολιτικού συστήματος.