Αυτό δεν είναι ένα blog που ψάχνει την επισκεψιμότητα. Είναι ένα προσωπικό σημειωματάριο, ένας τρόπος να ξεφορτώνομαι τους θυμούς μου και να μοιράζομαι τις χαρές μου. Είναι καλύτερο από το να μουρμουρίζω ή να γελάω μόνος μου.
Εδώ όλο και κάποιος ακούει…


Μην ξεχνάτε...

Πέμπτη 10 Νοεμβρίου 2011

Επιτέλους!

Ένας απο εμάς στην εξουσία, ένας δικός μας άνθρωπος! Ο (και αυτός) απόφοιτος της γιάφκας των "ηγετών" (κολλέγιο Αθηνών) σπούδασε (και αυτός) σε πανεπιστήμια του εξωτερικού. Πήρε πτυχίο στη Φυσική, μετά κι άλλο πτυχίο σαν ηλεκτρολόγος μηχανικός και ολοκλήρωσε τις σπουδές του με πτυχίο στην οικονομία. Δούλεψε σε υψηλά πόστα κι έγινε καθηγητής Πανεπιστημίου και ακαδημαϊκός. Τώρα ανέλαβε πρωθυπουργός, όχι βέβαια εκλεγμένος αλλά δοτός από την θλιβερή συντεχνία του πολιτικού κατεστημένου που ελπίζει πως μέσω αυτού θα ξεχαστούν οι δικές τους αλητείες. Ανέλαβε να κουβαλήσει αυτός τον "σταυρό του μαρτυρίου" ξεκουράζοντας τον ΓΑΠ και με την συμπονετική συναίνεση του Σαμαρά. Και περιμένουν κάποιοι να βοηθήσει τον λαό ένας εξ ολοκλήρου διαβρωμένος από την παγκόσμια τραπεζική αντίληψη. Στο κάτω κάτω, από τις αρχές του 2010 είχε αναλάβει άμισθος σύμβουλος του ΓΑΠ σε οικονομικά θέματα, πράγμα που σημαίνει οτι δικαιούται μερίδιο στην επιτυχία της οικονομικής πολιτικής που εφαρμόστηκε και στα αποτελέσματά της. Εκείνο που έκανε είναι να προσθέσει το όνομά του στον κατάλογο εκείνων που δεν θα ξεχαστούν.

3 σχόλια:

ange-ta είπε...

καλή παρουσίαση!

Το υπόλοιπο διαδίκτυο έχει τρελλαθεί να τον αναφέρει για μέλος της Bilderberg και της tri-lateral, λες και υπήρχε έστω και μια πιθανότητα στο εκατομμύριο να μας φέρουν κάποιον σοβαρό άτομο που να νοιάζεται για τον τόπο, για τον άνθρωπο, για το αύριο!
Η ανθρωπότητα, θα σβύσει μέσα στα σκατά της, όπως πάει! Λυπάμαι που δεν θα ζω να την βλέπω και να γελάω, να γελάω σαν την τρελλή έτσι που μας κατάντησαν αυτές οι χαμούρες που μας κυβαρνάνε..

tzonakos είπε...

Ειναι θλιβερότερη η απουσία εναλλακτικής πρότασης.
Είμαστε λαός πτωχευμένος οικονομικά και πολιτικά.

ο δείμος του πολίτη είπε...

Το υπαινίσσεσαι για το συνάδελφο;