Αυτό δεν είναι ένα blog που ψάχνει την επισκεψιμότητα. Είναι ένα προσωπικό σημειωματάριο, ένας τρόπος να ξεφορτώνομαι τους θυμούς μου και να μοιράζομαι τις χαρές μου. Είναι καλύτερο από το να μουρμουρίζω ή να γελάω μόνος μου.
Εδώ όλο και κάποιος ακούει…


Μην ξεχνάτε...

Πέμπτη 3 Νοεμβρίου 2011

Βαλτός!

Σιγά σιγά γίνεται όλο και πιό φανερό το έργο που είχε αναλάβει να φέρει σε πέρας ο λεγάμενος. Χρησιμοποιώντας μια χώρα που έτσι κι αλλιώς δεν θεωρεί πατρίδα του, ανέλαβε την υπονόμευση της Ευρωζώνης και του ευρώ. Σε μια χώρα που η προβληματική οικονομία της αποτελούσε τον αδύναμο κρίκο της ευρωζώνης, προχώρησε αδίστακτα σε πλήρη διάλυση της εθνικής και πραγματικής οικονομίας, της κοινωνίας στρέφοντας την μια κοινωνική ομάδα εναντίον της άλλης, κατηγορώντας αδιακρίτως τους πάντες, εκθέτοντας τη χώρα και τους πολίτες με χαρακτηρισμούς που μόνο στον ίδιο και το συνάφι του αντιστοιχούσαν, την παρέδωσε δεμένη χειροπόδαρα στο ΔΝΤ, δεν άφησε τίποτα όρθιο. Κάθε φορά που επέστρεφε από το εξωτερικό, περήφανος ανακοίνωνε τις επιτυχίες του που -φευ- έσφιγγαν κι άλλο τον βρόγχο στο λαιμό του λαού. Και στο τέλος με μια αυτοκτονική διάθεση επέστρεψε με επικρεμάμενο ερώτημα δημοψηφίσματος "Ναί ή όχι στο ευρώ και την ευρωζώνη" ερώτημα πλαστό μιας και οι Έλληνες ποτέ δεν το έθεσαν. Τη χώρα και τον λαό της τους έχει γραμμένους στα παλιά του παπούτσια, ήρθε η ώρα -αν και πολύ άργήσαμε- να του δείξουμε πού τον έχουμε εμείς γραμμένο κι αυτόν και την πολιτική του συμμορία. Κι όταν θα φύγει, θα έχει αφήσει κι ένα καλό μάθημα. Να προσέχει ο λαός στο μέλλον ποιούς εμπιστεύεται και σε ποιούς αναθέτει τη διαχείριση της κοινής πορείας.

υγ. Καμιά συγχώρεση σε όσους προσπαθούν με κινήσεις της τελευταίας στιγμής να βγάλουν από πάνω τους τις τεράστιες ευθύνες για την συμμετοχή τους στις αποφάσεις σε βάρος του λαού. Από τον πρόεδρο της δημοκρατίας μέχρι τον τελευταίο βουλευτή.

5 σχόλια:

Panagiotis είπε...

Μπορώ να πω ότι όταν άκουσα για το δημοψήφισμα χέστηκα πάνω μου, αλά Σουρή. Γιατί δεν μπορείς να αφήσεις τέτοιες αποφάσεις στα χέρια του κόσμου, αποφάσεις που ούτε οι καλύτεροι οικονομολόγοι δεν ξέρουν αν είναι σωστές ή όχι. Αλλά, βλέποντας ότι χέστηκαν και άλλοι, όχι μόνο εγώ, πχ Σαμαράς, Μέρκελ κτλ μπορώ να πω ότι το κόλπο του ΓΑΠ έπιασε.

Η Χαλκιδική τέτοια εποχή είναι ότι καλύτερο, να μην είχαμε και την ήττα απ' τον ακίνδυνο Παναθηναϊκό η διαμομή μου στην Πατρίδα θα ήταν ακόμα καλύτερη.

ΟΙ ΑΘΛΙΟΙ είπε...

@Παναγιώτη, όλα μέσα στη ζωή είναι... Χαλκιδικιώτης είσαι;

Panagiotis είπε...

Όχι ακριβώς, αλλά είμαι επίτιμος δημότης Τρίγλιας. Πάω πλέον στην Τρίγλια πιό πολύ παρά Θεσσαλονίκη. Καταγωγή είναι μισός Θεσσαλονικιός και μισός απ' ένα χωριό δίπλα στις Σέρρες που οι κάτοικοι είναι πρόσφυγες από τη Θράκη.

ΟΙ ΑΘΛΙΟΙ είπε...

κ@Παναγιώτη, Καλός συνδυασμός.

Panagiotis είπε...

ΠΑΟΚι 100% όπως και να το δεις...