Αυτό δεν είναι ένα blog που ψάχνει την επισκεψιμότητα. Είναι ένα προσωπικό σημειωματάριο, ένας τρόπος να ξεφορτώνομαι τους θυμούς μου και να μοιράζομαι τις χαρές μου. Είναι καλύτερο από το να μουρμουρίζω ή να γελάω μόνος μου.
Εδώ όλο και κάποιος ακούει…


Μην ξεχνάτε...

Κυριακή 29 Αυγούστου 2010

Κάθε μέρα και ληστεία (από τον μεγάλο ληστή)

Η μεγαλύτερη ληστεία ετοιμάζεται.
Έχουν βάλει στο μάτι τις επικουρικές συντάξεις. Συντάξεις που απονεμήθηκαν από χρήματα που κατέβαλαν αποκλειστικά και μόνο οι εργαζόμενοι. Ούτε συνεισφορά εργοδοτών, ούτε κρατικές ενισχύσεις. Γιατί όμως είναι στο «κόκκινο»; Απλό παράδειγμα. Οι εργαζόμενοι της παλιάς ΟΑ είχαν το επικουρικό τους ταμείο το ΤΕΑΠΑΕ (υγιέστατο). Με τις αθρόες υποχρεωτικές και εθελούσιες συνταξιοδοτήσεις, δημιουργήθηκε πρόβλημα το οποίο γιγαντώθηκε με την απόφαση της τότε κυβέρνησης να εντάξει τους εργαζόμενους στο αεροδρόμιο «Ελ. Βενιζέλος» όχι στο επικουρικό των αεροπορικών επιχειρήσεων αλλά στο αντίστοιχο των ναυτικών πρακτόρων και υπαλλήλων (ΤΑΝΠΥ)!!! Το ΤΕΑΠΑΕ προ της κατάρρευσης εντάχθηκε στο ΙΚΑ/ΤΕΑΜ. Τώρα ετοιμάζονται να μας πάρουν και τα ρέστα.

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Eτσι και κάνουν κατι και πειράξουν -κι άλλο- τα επικουρικά θα γίνει της κακομοίρας !
Ηδη εχουν μειωθεί απο οτι ηταν παλιότερα, κι ενω ειναι εισφορές καθαρά απο τον εργαζόμενο, θα του τα ξαναπάρει και απο κει !
Αυτο ηταν το "Λεφτά Υπάρχουν" ?