Αυτό δεν είναι ένα blog που ψάχνει την επισκεψιμότητα. Είναι ένα προσωπικό σημειωματάριο, ένας τρόπος να ξεφορτώνομαι τους θυμούς μου και να μοιράζομαι τις χαρές μου. Είναι καλύτερο από το να μουρμουρίζω ή να γελάω μόνος μου.
Εδώ όλο και κάποιος ακούει…


Μην ξεχνάτε...

Κυριακή 25 Ιουλίου 2010

Προς ΠΑΟΚτσήδες και ... άλλους

Διαβάζω και ακούω στα μέσα που ελέγχει η γειτονιά, ειρωνικά σχόλια για όσα διαδραματίστηκαν στην ομάδα τελευταία, και τους καταλαβαίνω. Νομίζουν ότι μ’ αυτό τον τρόπο θα κατεβάσουν το σωματείο στο δικό τους επίπεδο.
Διαβάζω όμως και ακούω και δικούς μας να βαράνε το ίδιο ντέφι. Να βγάζουν τα διάφορα κολλήματά τους και να επιτίθενται ευθέως ή πλαγίως στη διοίκηση. Σαν να είναι στημένοι στη γωνία και περιμένουν να γίνει η στραβή για να δείξουν ότι αυτοί μόνο αγαπούν την ομάδα και αυτοί μόνο ξέρουν το τι και πως.
Γιατί κρατάτε τον Σάντος; Γιατί αφήσατε να φύγει ο Σάντος; Γιατί φέρατε τον κοντό; Γιατί διώξατε τον Μπερέτα; Γιατί δεν πήρατε από την αρχή τον Δερμιτζάκη; Πόσο θα μας κοστίσουν όλα αυτά;
Χθες ένας δια ζώσης μου ‘λεγε πως «Ζαγοράκης Βρύζας και Σια είναι υπεύθυνοι κακοδιαχείρισης και σπατάλης –με τα δικά μου λεφτά ρε;» Δηλαδή αν κατά λάθος κάψει η γυναίκα του το φάγητό, θα την χωρίσει, θα φάει τα κάρβουνα, ή θα ετοιμάσουν κάτι άλλο; Ποιοι είναι αυτοί που δεν αναγνωρίζουν δικαίωμα λάθους στον οποιονδήποτε;
Ένας άλλος σε μπλογκ τελείωνε το κατηγορητήριό του με «Αν κάποιος κουράστηκε ή δεν μπορεί να συνεχίσει σε οποιοδήποτε πόστο (διοικητικό, αθλητικό, υπαλληλικό), να σταματήσει να ταλαιπωρεί την ιστορία του Π.Α.Ο.Κ. για να αναλάβει νέο αίμα, πιο ξεκούραστο με δίψα για διάκριση»(!!!) Αθηναϊκές φυλλάδες γράφουν «ο Γκαρσία έφαγε τον Μπερέτα» κι αυτό αναπαράγεται και σχολιάζεται. Εγώ ξέρω μόνο τη δήλωση του Γκαρσία: «Δεν με νοιάζει αν θα παίζω 3’ ή 90’, εκείνο που με νοιάζει είναι σε ότι συμμετέχω να είναι αξιοπρεπές». Όλοι είδαμε ότι αυτό που βλέπαμε μόνο αξιοπρεπές δεν ήταν. Αφήστε την ομάδα να πορευτεί, αφήστε την διοίκηση να κάνει τις επιλογές της, τα λάθη της εξ άλλου δεν έχουν σκοπιμότητα. Εξακολουθώ να πιστεύω ακράδαντα ότι αυτή η διοίκηση μπορεί να πάει τον ΠΑΟΚ ψηλά, κι αυτό ακριβώς είναι που φοβούνται οι κάθε λογής αντίπαλοι. Μη κουβαλάτε νερό στο μύλο τους.
Όλα αυτά με γνώση ότι μπορεί να χαρακτηριστώ παπαγαλάκι, φερέφωνο ή απλώς αδαής.

3 σχόλια:

tzonakos είπε...

Κάπως μπερδεμένοι δείχνουν εκει στον ΠΑΟΚ φέτος ;

Ανώνυμος είπε...

το κατηγορητήριο σε blog είναι σχόλιο αναγνώστη, έτσι?

"Όλοι είδαμε ότι αυτό που βλέπαμε μόνο αξιοπρεπές δεν ήταν."
και όλο αυτά που έγιναν μόνο αξιοπρεπές δεν ήταν.

Θα πρέπει να μάθουμε ΌΛΟΙ μας ότι τα λάθη που θα γίνονται θα τονίζονται όπως και τα σωστά. Λευκή επιταγή δεν έχει πάρει κανένας από κανέναν.

Θα συμφωνήσω: πιστεύω ακράδαντα ότι αυτή η διοίκηση μπορεί να πάει τον ΠΑΟΚ ψηλά!

ΟΙ ΑΘΛΙΟΙ είπε...

@paokland, ούτε συζήτηση. Εκτός από τη διαφορά ηλικίας, έχουμε και διαφορά όχι τόσο σε απόψεις όσο στον τρόπο που εκφράζονται. πχ είναι σίγουρο οτι αυτή η διοίκηση έχει κανει λάθη, αλλά εξακολουθεί να είναι η καλύτερη που θα μπορούσαμε να έχουμε. Θέλω να πω οτι το να της ορμάμε σε κάθε λάθος που κάνει ή νομίζουμε οτι κάνει, στην ουσία την αποδυναμώνουμε. Λευκή επιταγή σε κανέναν αλλά εγώ αυτή τη στιγμή δεν βλέπω κανέναν που να μπορούσα να του δώσω έστω και γραμμένη. Προχθές ένας επώνυμος, σε καφέ της Χαλκιδικής, αναφερόταν σε 15.000 που παίρνει ο Ζαγοράκης και 7.500 ο Βρύζας (το μήνα) κι αυτό εμένα δεν με νοιάζει αρκεί να προχωράνε την ομάδα.
Τελειώνω. Το αν αποκλειστούμε από τον Άγιαξ δεν είναι καταστροφή. Ο ουσιαστικός και λογικός στόχος είναι οι όμιλοι του Ουέφα. Αν όμως καταφέρουμε τους ομίλους του CL, τότε αλλάζουμε σελίδα.
Τα ξαναλέμε...