Αυτό δεν είναι ένα blog που ψάχνει την επισκεψιμότητα. Είναι ένα προσωπικό σημειωματάριο, ένας τρόπος να ξεφορτώνομαι τους θυμούς μου και να μοιράζομαι τις χαρές μου. Είναι καλύτερο από το να μουρμουρίζω ή να γελάω μόνος μου.
Εδώ όλο και κάποιος ακούει…


Μην ξεχνάτε...

Πέμπτη 28 Μαΐου 2009

Ένας από τους 100

Είδα την Τρίτη μια ακόμα εκπομπή εκείνου που περιλήφθηκε στους 100 μεγαλύτερους Έλληνες όλων των εποχών και ομολογώ ότι χάρηκα με το χάλι του.
Ανέκαθεν πίστευα ότι ο λεγάμενος είναι «δήθεν» αν και μ’ έχει κάνει να γελάσω πολλές φορές. Τώρα τελευταία το χει ρίξει στη φτήνεια. Μπινελίκια, σεξουαλικές κουβέντες και κινήσεις, βιντεάκια με τα κεφάλια γνωστών σε σώματα άλλων γνωστών, τον «γιατρό» με το όζον να λέει τις χοντράδες του, κάτι μπηχτές για τηλεστάρ, κι ανάμεσα και μερικά σοβαρά που όμως βρίσκονται στο μυαλό του καθενός. Προχθές εμιμείτο με τα σχετικά κουνήματα ένα παπά που έκανε «εξορκισμό».
«Έβγα έξω δαίμονα, α! από πίσω πήγες δαίμονα, α! στο στόμα είσαι δαίμονα…» και να τα «μαλάκαααααα», να τα «θα σε πηδήξω», και «δεν μου σηκώνεται»… σε ώρα τηλεθέασης που βλέπουν και μικρά παιδιά, αλλά φαίνεται ότι ο «μεγάλος» είναι πάνω απ’ αυτά, η τέχνη του δεν σηκώνει περιορισμούς.
Όντως μεγάλος, αλλά ΤΙ μεγάλος;

5 σχόλια:

Swell είπε...

Λαϊκιζόπουλος είναι αυτός, τί περιμένεις;

zoyzoy είπε...

Ποιός μα----ς τον κατέταξε με Πλάτωνα,Σωκράτη,Αριστοτέλη,Περικλή ??

Μιχάλης Ρ. είπε...

Η απαξίωση της πολιτικής στο σύνολό της δημιουργεί φαινόμενα πολιτικά, γιατί πολιτικό φαινόμενο είναι ο Λαζόπουλος και ο «λαζοπουλισμός», που διακωμωδούν το πολιτικό και κοινωνικό σύστημα, συμμετέχοντας ως ρετιρέ σε όλα τα κακός γίγνεσθαι. Σατιρίζει ο σαλτιμπάγκος υβρίζοντας, αλλά εισπράττοντας εκατομμύρια στο όνομα του χάχα λαού που πολιτεύεται αυτοσαρκαζόμενος από τα χάλια του, όπως τα παρουσιάζει και τα βλέπει ο «καλλιτέχνης» από το Κολωνάκι τα κότερα με τη κοκαΐνη και τη Μύκονο. Είμαι της γνώμης ότι ο λαός μας έχει πολιτική ηγεσία διαχρονικά με λίγες εξαιρέσεις, πολλή ανώτερη από αυτό που του αξίζει. Εάν ο λαός και η δημοκρατία λειτουργούσε χωρίς την παρέμβαση κάποιων εμπνευσμένων πολιτικών, Βουλή θα ήταν το Βατοπαίδι και η μπούργκα καθημερινότητα. Ο λαός της πλάκας του Λαζόπουλου που τα τελευταία χρόνια βγήκε στο δρόμο μαζικά για τις ταυτότητες, των «θαυμάτων» και των δακρυσμένων εικόνων. Ο λαός της πλάκας που θέλει και εξουσία κράτους αλλά αδυνατεί να κάνει διαχείριση στα κοινόχρηστα της πολικατοικίας. Η γενιά των 350€ που χρειάζεται γέλια, χαβαλέ και μπάνια την ημέρα των εκλογών. Έ καλά να πάθει η γενιά του Λαζόπουλου των 350€.
ΥΣ(1): Σήμερα έχω επέτειο γάμου, 15 χρόνια που τα θεωρώ τα ποιο ευτυχισμένα της ζωής μου.
(2)@ Ο λαός κ. Ζουζού, ο ανιστόρητος, ασεβής και υβριστής «ελληνικός» λαός.

Unknown είπε...

προηγουμένως διαβασα κάπου μια ωραία ατακα.Το θέμα δεν ειναι πως βρίσκεις τα λεφτα,αλλά πως ξερεις που μπορείς να τα βρείς.
Και ο Λαζ΄οπουλος το ξερει καλά.
ΟΜΟΤΡΑΠΕΖΟΣ!!!!!!!!1ΤΙΠΟΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ,ΤΙΠΟΤΕ ΛΙΓΟΤΕΡΟ,ΑΠΟ ΤΟΝ ΥΠΗΡΕΤΗ 2 ΑΦΕΝΤΑΔΩΝ[στην περίπτωση του πολλών]

ΟΙ ΑΘΛΙΟΙ είπε...

@όλοι, όλα σωστά!

@Μιχάλη, εύχομαι να φτάσεις έτσι ευτυχισμένα και στα 30 και βάλε...