Αυτό δεν είναι ένα blog που ψάχνει την επισκεψιμότητα. Είναι ένα προσωπικό σημειωματάριο, ένας τρόπος να ξεφορτώνομαι τους θυμούς μου και να μοιράζομαι τις χαρές μου. Είναι καλύτερο από το να μουρμουρίζω ή να γελάω μόνος μου.
Εδώ όλο και κάποιος ακούει…


Μην ξεχνάτε...

Τρίτη, 26 Μαΐου 2009

Μετανάστες και λαθρομετανάστες

Μετά τα τελευταία γεγονότα και τα επεισόδια μεταναστών, ακολούθησαν συζητήσεις επί συζητήσεων στα κανάλια για την μεταναστευτική πολιτική της χώρας.
Η μεν κυβέρνηση δεν ξέρει πόσοι είναι οι λαθρομετανάστες στην Ελλάδα και φυσικά δεν έχει κανένα σχέδιο αντιμετώπισης του προβλήματος το οποίο ο κ. Φλωρίδης (πρώην υπουργός δημόσιας τάξης επί ΠΑΣΟΚ), χαρακτήρισε ωρολογιακή βόμβα η έκρηξη της οποίας θα έχει τεράστιες επιπτώσεις στη χώρα (ΕΤ3 22/5), αλλά δεν έχει κάτι να προτείνει, τα αριστερά κόμματα λένε ότι πρώτα πρέπει να λυθεί η παγκόσμια φτώχεια (!), να σταματήσουν οι καπιταλιστικοί πόλεμοι (!!) και μετά το πρόβλημα θα λυθεί εύκολα αφού βέβαια οι αναξιοπαθούντες της γης δεν θα έχουν λόγο να μεταναστεύσουν. Ο ΛΑ.Ο.Σ. από την άλλη καταγγέλλει καταστάσεις αλλά δεν τολμά να πεί φωναχτά τις δικές του «λύσεις». Μ’ αυτά και μ’ αυτά, μόνο χειρότερα μπορεί να γίνουν τα πράγματα.

5 σχόλια:

Swell είπε...

Aυτός είναι ένας άλλος τομέας που έχει πετύχει η κυβέρνηση. Ο Φλωρίδης σαν γνήσιος Ελληνας πολιτικός, βλέπει μόνο του άλλου την καμπούρα. Αυτό που λένε τα αριστερά κόμματα, είναι το ίδιο μ' αυτό που λένε διεθνείς οργανισμοί και ΜΚΟ.

ange-ta είπε...

Λύσεις υπάρχουν και παραυπάρχουν, αλλα που να τους αφήσει το διεφθαρμένο τους μυαλό να τις σκεφτούν.
1. Υποχρεωτική ασφάλιση τους, οπότε το κράτος να έχει να λαβαίνει
2. υποχρεωτικός κατώτατος μισθός, κοινός για έλληνα και μετανάστη, οπότε θα προτιμάται ο έλληνας και ο αλλοδαπός, όταν θα καλύπτει θέση που δεν μπορεί να καλυφθει απο έλληνα θα κερδίζει σωστά λευτα και όχι ψύχουλα. Επι πλέον, δεν θα δρα σαν ρεζέρβα στρατός εργασίας. Ούτε θα σπάει τον αγώνα του έλληνα για ένα καλύτερο μεροκάματα.
3. και σπουδαιότερο: Αυξηση της άμεσης φορολογίας, οπότε κανενας εργοδότης να μην τολμάει να απασχολεί στα μαύρα εργαζόμενο. Σημερα η άμεση φορολογία είναι τοσο χαμηλή, που το 50% των εργαζομένων στις χωρες του ΟΑΣΑ (πως λέγεται;) δουλεύουν μαυρα.
4. Ελεγχος στα νοικοκυρια που έχουν οικιακούς βοηθούς στα μαύρα.
5. ΣΤΟΠ σε νέες αφίξεις. Μπορεί να είναι σκληρό, αλλα να έρχονται εδώ για να λυγίζουν κάθε εργατικό αγώνα, δεν βοηθάνε κανέναν. Ούτε τον εαυτό τους. Ολα αυτα τα δυναμικά άτομα που περνάνε θάλασσες και βουνα για ένα καλύτερο αύριο, αν κάτσουν στη χώρα τους και αντισταθούν στο εκεί κατεστημένο έχουν μια ελπίδα να καλυτερευσουν το κόσμο γι αυτούς και για μας.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΚΑΙ ΘΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ ΤΟ ΒΡΩΜΙΚΟ ΡΟΛΟ ΤΩΝ ΔΙΑΦΟΡΩΝ ΑΝΘΕΛΛΗΝΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ "ΑΝΤΙΡΑΤΣΙΣΤΩΝ" ΠΟΥ ΛΥΜΑΙΝΟΝΤΑΙ ΤΗ ΧΩΡΑ ΜΑΣ... είπε...

ΒΙΝΤΕΟ-ΞΕΒΡΑΚΩΜΑ:Ο Πρόεδρος της Μουσουλμανικής Ένωσης Ελλάδας Ναήμ Ελγαντούρ φωτογραφίζει τους υποκινητές των επεισοδίων για το Κοράνι!

ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΛΟΓΙΑ...ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΚΑΙ ΘΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ ΤΟ ΒΡΩΜΙΚΟ ΡΟΛΟ ΤΩΝ ΔΙΑΦΟΡΩΝ ΑΝΘΕΛΛΗΝΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ "ΑΝΤΙΡΑΤΣΙΣΤΩΝ" ΠΟΥ ΛΥΜΑΙΝΟΝΤΑΙ ΤΗ ΧΩΡΑ ΜΑΣ...
http://youtube.com/watch?v= OixlHWyXgSY
http://www.greekalert.com/ 2009/05/blog-post_26.html

Ποιος είναι ο "κύριος" που δίνει κατευθύνσεις στους αλλοδαπούς;

Δείτε το απόσπασμα απο τα χθεσινά επεισόδια
ανοίξτε την ένταση και θα ακούσετε πεντακάθαρα πως κάποιος δίνει κατευθύνση προς τα που θα πρέπει να μετακινηθεί το μαινόμενο πλήθος!
ποιός είναι αυτός ο "κύριος";
ποιός να είναι άραγε;...
Ελπίζουμε να ξέρουν ή τουλάχιστον να ρωτήσουν να μάθουν αυτοί που είναι υπεύθυνοι για την διασφάλιση της τάξης.
Λέμε εμείς τώρα...δεν ξέρουμε....
Ελπίζουμε ο συγκεκριμένος "κύριος" να μην έχει σχέση με 5, 6 και παραπάνω οργανώσεις που όλες αυτές τυχαία να έχουν παρουσία σε πολλά αντίστοιχα επεισόδια!!!
http://youtube.com/watch?v= fq6ScE3eNHY
** To Greekalert σε όλες τι περιπτώσεις μέχρι τώρα
ακόμη και αν οι εικόνες και τα βίντεο έχουν προδημοσιευτεί αλλού
προσπαθεί να προφυλάσει την ανωνυμία αυτών που αναφερόμαστε.
Γιατί δεν μας ενδιαφέρει η στοχοποίηση ανθρώπων αλλά η ανάδειξη προθέσεων...
Στην συγκεκριμένη περίπτωση όμως δεν θα βάλουμε πλέγμα γιατί η κατάσταση πλέον έχει ξεφύγει.
Γνωρίζουμε πως ήδη γίνονται κινήσεις από συμπολιτές μας που βιώνουν καθημερινά τον φόβο, που καταστρέφονται οι περιουσίες τους και που κινδυνεύει η ζωή τους. Γίνονται κινήσεις ώστε όλοι μαζί να κινηθούν νομικά εναντίον όλων των υπαιτίων και ιδιαίτερα των ηθικών αυτουργών.
Θα είμαστε στο πλευρό τους με κάθε μέσο και κάθε τίμημα.
Σχόλια
http://tomadakis.blogspot.com/ 2009/05/blog-post_9498.html
ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΚΑΤΕΥΘΥΝΕΙ ΣΤΗΝ ΟΜΟΝΟΙΑ...
ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΣΑΚΑΚΙ ΤΟΥ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΙΔΙΟ ΜΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΦΟΡΑΕΙ Ο ΝΤΟΥΝΤΟΥΚΟΦΟΡΟΣ...
Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΠΑΚΙΣΤΑΝΙΚΗΣ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣ...
Αυτός ο Πέτρος Κωσταντίνου της Συμμαχίας Σταματήστε τον Πόλεμο, και άλλων ΜΚΟ βρίσκεται πίσω από κάθε κίνηση Πακιστανών και αφγανών. Έχει οργανώσει τουλάχιστον 3 προβοκάτσιες που γνωρίζω. Όταν είδα το δημοσίευμα του στην Ελευθεροτυπία προ 3 εβδομάδων είμουν σίγουρος ότι θα ακολουθήσουν και άλλα. Πάντα κρύβεται ένα αίτημα από πίσω και πάντα έχουν στόχο την ΕΛ.ΑΣ. Συνήθως χτυπούν μέσω του ΣΚΑΙ με 3-4 δημοσιεύματα σε μικρό χρονικό διάστημα, ουτως ώστε να προκαλέσουν κοινωνικές αναταραχές. Είναι επαγγελματίες στο είδος.
Τον Οκτώβριο αίτημα ήταν η διέυρυνση παροχής ασύλου
http://www.youtube.com/watch? v=TGBRKHO5rqc
Τώρα είναι το Τζαμί και η προώθηση του νεοσύστατου κόμματος του Κωσταντίνου με την ακρωνυμία ΑΝΤΑΡΣΥΑ.
http://www.youtube.com/watch? v=VwrgCjCyDxo&feature=channel_ page
Η απάντηση απλή ...αντιπαραβάλλετε απλά το πρόσωπο που εμφανίζεται στο 0,50" του βίντεο http://www.youtube.com/watch? v=tSdo9e_S2Eo Τα σχόλια δικά σας!
http://www.greekalert.com/ 2009/05/blog-post_546.html

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΩΝ ΠΑΚΙΣΤΑΝΩΝ ΚΑΘΟΔΗΓΗΤΗΣ ΣΤΑ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ

Ο πρόεδρος των Πακιστανών Τζαβέντ Ασλαμ άφησε για λίγο την γραφειάρα του....(κλικ στην εικόνα)

...και κατέβηκε στους δρόμους με την ντουντούκα υποκινώντας τα επεισόδια των λαθρομεταναστών στην Αθήνα... από πίσω και το ΑΝΤΑΡΣΥΑ

Όσο και αν προσπάθησε το κανάλι του Κούλογλου να θολώσει πρόσωπα, δεν τα κατάφερε. Βέβαια δεν τηρεί την ίδια στάση όταν μαγνητοσκοπεί Έλληνες να διαδηλώνουν ενάντια στην λαθρομετανάστευση. Εκεί βγαίνουν όλα τα πρόσωπα φόρα παρτίδα. Μεγάλε "δημοκράτη" Κούλογλου....
Η Νέα Τάξη χρειάζεται την συμβολή όλων των δήθεν και των θολοκουλτουριαραίων για να επιβληθεί. Και από αυλικούς ...άλλο τίποτα!
http://hellenicrevenge. blogspot.com/2009/05/blog- post_7997.html

Μιχάλης Ρ. είπε...

Η «ηθική» του νεοφιλελευθερισμού και των ντενεκέδων που την αναπαρήγαγαν με στόμφο ήταν ότι: «ναι είναι μικρό το μεροκάματο του 18ωρου εργασίας στο Αφγανιστάν (2$), αλλά μ’ αυτό δεν θα πεθαίνουν και στο μέλλον θα γίνουν και αυτοί καταναλωτές στα προϊόντα που παράγουν. Τα αποτελέσματα αυτής της πολιτικής τα βλέπουμε στο λιμάνι της Πάτρας, στην Ηλία, στα Μεσόγεια και όπου υπάρχουν «μετανάστες» και φουκαράδες και παντού στη Μεσογειακή Ευρώπη. Τα βλέπουμε με την κατάρρευση των οικονομιών των βιομηχανικών κρατών και των χαχόλων πολιτών που αγοράζουν κινέζικα και διαμαρτύρονται για την ανεργία. Βλέπουμε τα αποτελέσματα των ανοιχτών συνόρων και της ελεύθερης οικονομίας της νέας διεθνής οικονομικής μπουρζουαζίας. Και φυσικά λύση είναι για τους «αγανακτισμένους» η αποχή και η αφ’ υψηλού κριτική του συστήματος. Αυτό πέρασε στα πανεπιστήμια και βλέπουμε τα αποτελέσματα της αδιαφορίας. Και τελειώνοντας υποστηρίζω ότι κανένας δεν έχει το δικαίωμα να χαρακτηρίζει το μαλάκα βάρβαρο και τη μαϊμού παπαγάλο.

Μιχάλης Ρ. είπε...

Πάντα να αναγνωρίζεις ένα λάθος σου με ειλικρίνεια.
Αυτό αφοπλίζει τους ανθρώπους στην εξουσία
και σου δίνει την ευκαιρία να κάνεις περισσότερα λάθη.
Μάρκ Τουέιν