Αυτό δεν είναι ένα blog που ψάχνει την επισκεψιμότητα. Είναι ένα προσωπικό σημειωματάριο, ένας τρόπος να ξεφορτώνομαι τους θυμούς μου και να μοιράζομαι τις χαρές μου. Είναι καλύτερο από το να μουρμουρίζω ή να γελάω μόνος μου.
Εδώ όλο και κάποιος ακούει…


Μην ξεχνάτε...

Τρίτη 28 Οκτωβρίου 2008

Προς παράγοντες του Παναθηναϊκού

Μια και σήμερα είναι εθνική γιορτή
Δηλαδή το μόνο σας πρόβλημα για τις αντεθνικές ύβρεις (και όχι «αντιεθνικές» όπως έγραψε ο πίνακας) είναι να μη φάει κανένα πρόστιμο η ομάδα σας;
Αφού λεφτά έχετε «να φαν’ κι οι κότες» τι έγινε;
Βρίζετε και πληρώνετε! Το χρήμα, και μάλιστα το πολύ, δεν έχει τέτοιες ευαισθησίες.
Ας είναι καλά ο «Βούλγαρος» που ισοφάρισε στο τέλος!

5 σχόλια:

ΟΥΤΕ ΕΝΑ ΒΗΜΑ ΠΙΣΩ είπε...

Στο θέμα περι"ΒΟΥΛΓΑΡΩΝ"δεν πρέπει να μιλάει ΚΑΝΕΙΣ!
Κάποτε(δεκαετία '80) είχε βγεί βουλγαρική σημαία στην ΘΥΡΑ 4 της Τούμπας και κανείς απο τους 30.000(κυρίως μακεδόνες) θεατές του αγώνα δεν μπήκε στον κόπο να την κατεβάσει!Αλλά τώρα το σύνθημα"ΒΟΥΛΓΑΡΟΙ"ενοχλεί...

ΟΙ ΑΘΛΙΟΙ είπε...

@νικος
Επειδή έχεις αποδείξει οτι δεν τα ξέρεις καλά, ή σου τα 'πανε λάθος, μάθε λοιπόν οτι ήταν σε αγώνα με τον Ολυμπιακό ένα μεγάλο πανό στην Θ5 και 6 που έγραφε "καλως ήρθατε στη Βουλγαρία"
Θα 'πρεπε να καταλαβαίνεις τι εννοούσε, εκτός αν θεωρείς οτι τότε αισθανόμασταν βούλγαροι...

zalmoxis είπε...

Χωρίς να θυμάμαι ποιά χρονιά ήταν, σίγουρα όμως κάπου στην αρχή της δεκαετίας του 1980, εποχή του (μεγάλου) Χατζηπαναγή, του (σεσημαμένου χασογκόλη) Μιτόσεβιτς του Καλαμπάκα, κ.λπ. είχαν αναβάσει ανάλογο πανώ και οι "γριές" στον ΗΡΑ.

ΟΥΤΕ ΕΝΑ ΒΗΜΑ ΠΙΣΩ είπε...

Μια χαρά τα ξέρω..Βιάστηκες να με κρίνεις φίλε!Έχω δεί φωτο.Θα κοιτάξω να την βρώ και θα την ποστάρω στο blog μου.
Αυτό που λές με το πανό είναι σε άλλο παιχνίδι και αυτό που λέω εγώ σε άλλο.Το πανό είχε βγεί για πικάρισμα(ηλίθιο μεν γιατι όταν υπάρχουν νεκροί απο τους βούλγαρους δεν μπορείς να κάνεις χαβαλέ με αυτό,πικάρισμα δε)αλλά η σημαία δεν μπορώ να καταλάβω τι δουλειά είχε στην Θύρα 4..
Δεν θεωρώ οτι τότε αισθάνονταν βούλγαροι οι οπαδοί του ΠΑΟΚ αλλά είναι ηλίθιο χιούμορ(όπως έγραψα και πιο πάνω) και πικάρισμα να απαντάς με τέτοιο τρόπο σε ηλίθια συνθήματα.Μόνο να σκεφτούμε πως οι παππούδες κάποιων παοκτζήδων σκοτώθηκαν σε μάχες που έγιναν με τους Βούλγαρους και μετά απο χρόνια έρχονται κάποιοι απόγονοι τους που "απαντάνε"με τέτοιο τρόπο είναι άκρως ανατριχιαστικό!

ΟΙ ΑΘΛΙΟΙ είπε...

@zalmoxis & νικο
Όταν αυτά τα ηλίθια συνθήματα ακούγονται από ηλίθιους, είναι αναμενόμενο να απαντώνται ηλίθια από άλλους ηλίθιους.
Όπως και να 'χει όμως, το νόημα της ανάρτησής μου δεν ήταν τα συνθήματα, αλλά το ΠΩΣ ΤΑ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΝ ΟΙ ΠΑΡΑΓΟΝΤΕΣ.
Αν η ανακοίνωση έλεγε "σταματείστε τα ηλίθια αντεθνικά συνθήματα" δεν θα έλεγα τίποτα, αλλά το θέμα τους ήταν μη τιμωρηθούν με κανένα πρόστιμο και χάσουν λεφτά.