Αυτό δεν είναι ένα blog που ψάχνει την επισκεψιμότητα. Είναι ένα προσωπικό σημειωματάριο, ένας τρόπος να ξεφορτώνομαι τους θυμούς μου και να μοιράζομαι τις χαρές μου. Είναι καλύτερο από το να μουρμουρίζω ή να γελάω μόνος μου.
Εδώ όλο και κάποιος ακούει…


Μην ξεχνάτε...

Σάββατο 11 Οκτωβρίου 2008

η «ΣΤΙΓΜΗ ΤΗΣ ΑΛΗΘΕΙΑΣ» ή μέχρι που μπορεί να φτάσει ο άνθρωπος


Στο νέο ολόφρεσκο τηλεπαιγνίδι του ΑΝΤ1 μαθαίνουμε πολλά και ενδιαφέροντα για ανθρώπους που, μπροστά στην πιθανότητα του όποιου κέρδους, βγαζουν στη φόρα όποια λεπτομερεια για την προσωπική τους ζωή ζητηθεί.

Έτσι για μια ωραία δεσποινίδα που συνοδευόταν από τη μητέρα, τη θεία και μια φίλη της,
μάθαμε ότι

έκανε σχέση με παντρεμένο, ότι έκανε σεξ στο κρεβάτι των γονιών της, ότι η μάνα της της κατέστρεψε τη ζωή (αλλά δεν θα την εγκατέλειπε για ένα εκατομμύριο ευρώ), ότι έκανε σχέση με προϊστάμενό της, ότι είπε ψέματα ότι πήρε το πτυχίο της, ότι θα ήθελε να έχει άλλο πατέρα… και θα μαθαίναμε κι άλλα αλλά έχασε και σταμάτησε.

για μια άλλη που συνοδευόταν από μάνα, θεία και το αίσθημα, μάθαμε οτι

είχε πολλές σχέσεις, οτι δεν θα έκανε σεξ προκειμένου να βοηθηθεί επαγγελματικά, οτι έκανε χρήση απαγορευμένων ουσιών, οτι η θεία της την ζηλεύει ΄οτι είχε σχέσεις και με ωραιότερους από τον τωρινό.... αυτή όμως σταμάτησε από μόνη της, ισως γιατί φοβήθηκε τις ερωτήσεις που θα ακολουθούσαν.


«Ήμαρτον ρε πούθτη μου» που θα ‘λεγε και ο Γεωργίου

Δεν υπάρχουν σχόλια: