Αυτό δεν είναι ένα blog που ψάχνει την επισκεψιμότητα. Είναι ένα προσωπικό σημειωματάριο, ένας τρόπος να ξεφορτώνομαι τους θυμούς μου και να μοιράζομαι τις χαρές μου. Είναι καλύτερο από το να μουρμουρίζω ή να γελάω μόνος μου.
Εδώ όλο και κάποιος ακούει…


Μην ξεχνάτε...

Πέμπτη 20 Οκτωβρίου 2011

Από το 480 π.Χ.

Γράφει η Ιρλανδέζικη ιστοσελίδα Herald.ie στο περιθώριο της αναφοράς της στον σημερινό αγώνα του ΠΑΟΚ με την Σάμροκ Ρόβερς.
"Από το 480 π.Χ που ο Ξέρξης εισέβαλε στην Ελλάδα, έχουν οι Έλληνες να ζήσουν κάτω από τέτοια πίεση". Ακριβές και πολύ λακωνικά περιγραφικό από κάποιους που ζούν την ίδια κρίση αλλά έχουν την τύχη να μην έχουν Εφιάλτες.
Το παραπάνω σχόλιο μου έφερε στο νου το επίσης περιγραφικό ερώτημα ενός blogger "Ποιος έκανε μεγαλύτερη ζημιά στην Ελλάδα; Ο Παπανδρέου ή ο Δαρείος;"

3 σχόλια:

Swell είπε...

Είχα γράψει το ερώτημα σαν θέμα δημοψηφίσματος που θα έκανε ο ΓΑΠας.

ab irato είπε...

Συγχαρητήρια στους οπαδούς του ΠΑΟΚ που βροντοφώναξαν το σύνθημα «είναι πουτάνα του Παπανδρέου η μάνα...» -με όλον το σεβασμό για τις εργαζόμενες ιερόδουλες. Και μην πει κανείς καλοθελητής ότι η μάνα είναι κάτι ιερό, διότι η συγκεκριμένη δεν είναι κάποια σεμνή και αξιοσέβαστη μανούλα -γνωρίζουμε το ποιόν το δικό της, καθώς και όλης της φάρας της.
Καλημέρα και με το συμπάθειο για την αθυροστομία...

ΟΙ ΑΘΛΙΟΙ είπε...

@ab irato
καλημέρα και σ' εσένα και...ελεύθερα!