Αυτό δεν είναι ένα blog που ψάχνει την επισκεψιμότητα. Είναι ένα προσωπικό σημειωματάριο, ένας τρόπος να ξεφορτώνομαι τους θυμούς μου και να μοιράζομαι τις χαρές μου. Είναι καλύτερο από το να μουρμουρίζω ή να γελάω μόνος μου.
Εδώ όλο και κάποιος ακούει…


Μην ξεχνάτε...

Δευτέρα 11 Απριλίου 2011

DEPTOCRACY (Χρεοκρατία)

Δείτε το ντοκυμαντέρ του Άρη Χατζηστεφάνου και Κατερίνας Κιτίδη στο blog "το ιστολόγιο του servianet" http://servianetblog.blogspot.com/2011/04/blog-post_74.html Δείτε το ειδικά όσοι δεν έχετε εντρυφήσει (λόγω γνώσεων ή ελλειπούς πληροφόρησης) στο θέμα της οικονομικής κρίσης ελληνικής αλλά και παγκόσμιας. Μετά τα 70’ που διαρκεί, θα έχετε οπωσδήποτε μεγαλύτερη γνώση και κυρίως θα έχετε διαπιστώσει πώς δημιουργήθηκαν όλα αυτά αλλά και ότι υπάρχουν τρόποι να αντιμετωπιστεί αυτή η κατάσταση που μας ερχόταν εδώ και χρόνια σε δρόμο στρωμένο από ντόπιους τεχνίτες που δούλεψαν τα σχέδια ξένων αρχιτεκτόνων. Θα δείτε πως λειτούργησε το ΔΝΤ στην Αργεντινή αλλά και πως αντέδρασε ο πατριώτης και οραματιστής πρόεδρος του Ισημερινού και η «επιτροπή λογιστικού ελέγχου του χρέους» της δικής τους χώρας. Θα μάθετε για το «απεχθές χρέος» και πως αυτό χρησιμοποιήθηκε σε περιπτώσεις που βόλευαν τους ισχυρούς. Είναι ένα πολύ κατατοπιστικό ντοκυμαντέρ. Διαθέστε μια ώρα, αξίζει

3 σχόλια:

zoyzoy είπε...

Φοβερό ντοκιμαντέρ πρέπει να το δουν όλοι μήπως και ξεσηκωθούν και βγάλουμε από πάνω μας το καρκινώματα που μας απομυζούν το αίμα!

Μετά από αυτό είμαι πεπεισμένη ότι οι φρεγάτες θα δοθούν στην γαλλική εταιρεία και θα πάμε για φούντο και'μεις όπως τόσες άλλες επιχειρήσεις!

Χάθηκε ένας Κορέας για τον τόπο μας!

ΟΙ ΑΘΛΙΟΙ είπε...

Προφανώς zoyzoy...

Tάσος,Θεσσαλονίκη είπε...

Δείτε επίσης http://www.youtube.com/watch?v=Pgb71Hxi8hE ,απόψεις του Δημήτρη Καζάκη και http://www.youtube.com/watch?v=xPnqpswUhPQ ,απόψεις Γεννηματά και Καισάριου περί χρέους και στο pitsirikos.net βίντεο για τα μμε ως κατασκεαστές συναινέσεων,δηλαδή σφάξε με αγά μου να αγιάσω!