Αυτό δεν είναι ένα blog που ψάχνει την επισκεψιμότητα. Είναι ένα προσωπικό σημειωματάριο, ένας τρόπος να ξεφορτώνομαι τους θυμούς μου και να μοιράζομαι τις χαρές μου. Είναι καλύτερο από το να μουρμουρίζω ή να γελάω μόνος μου.
Εδώ όλο και κάποιος ακούει…


Μην ξεχνάτε...

Σάββατο 2 Απριλίου 2011

Μπουτάρης...κι άμα σ' αρέσει!

Βγήκε στην τηλεόραση σήμερα το πρωί, (ΝΕΤ) κι ανάμεσα στα τίποτα που είπε, απάντησε και στην προβοκατόρικη ερώτηση «πόσο κοστίζει η αποκομιδή ενός τόνου απορριμμάτων από ιδιωτική επιχείρηση και πόσο από τις υπηρεσίες του Δήμου». Ο ιδιώτης μας χρεώνει 70€ τον τόνο μέχρι τον σταθμό μεταφόρτωσης ή 90€ μέχρι την τελική απόθεση. Με τις υπηρεσίες του Δήμου το κόστος είναι 280€. (κατλάβατε;)
Κάλεσε πάλι τους δημότες να κρατάνε στα μπαλκόνια τους τα ανακυκλώσιμα υλικά λες και το πρόβλημα είναι αυτά και όχι τα σκουπίδια. Επιμέρισε τις ευθύνες στη διοίκηση του Δήμου (παραλάβαμε χάος), στους εργαζόμενους (;) και στους δημότες που δεν κατανοούν τη σοβαρότητα της κατάστασης(!!!)

Μπουτάρη, δυό πράγματα.

Πρώτον αν κάποιος δεν κατανοεί τη σοβαρότητα της κατάστασης είσαι εσύ γιατί εκεί που κινείσαι και συχνάζεις σκουπίδια δεν υπάρχουν, και δεύτερο, τα σκουπίδια δεν είναι σαν το κρασί όσο πιο παλιό τόσο πιο καλό.

υγ. δηλαδή υπάρχει ιδιώτης επιχειρηματίας που σκέφτηκε "ας πάρω μερικά απορριμματοφόρα να βρίσκονται για ώρα ανάγκης του Δημάρχου", ή μήπως κάτι άλλο ξέρει;

3 σχόλια:

ο δείμος του πολίτη είπε...

Τελικά βρέθηκαν οι υπάλληλοι ή όχι; Κι αν ναι ποιοι είναι; Ποια η διοικητική ποινή εκείνων και όσων τους κάλυπταν;

ΟΙ ΑΘΛΙΟΙ είπε...

δείμε, μήπως ζητάς πολλά;

tzonakos είπε...

TΡΙΠΛΑΣΙΟ το κόστος για τον Δήμο απο οτι με ιδιώτη ; Αμαν !
Σαν πολλή δεν ειναι η διαφορά ;