Αυτό δεν είναι ένα blog που ψάχνει την επισκεψιμότητα. Είναι ένα προσωπικό σημειωματάριο, ένας τρόπος να ξεφορτώνομαι τους θυμούς μου και να μοιράζομαι τις χαρές μου. Είναι καλύτερο από το να μουρμουρίζω ή να γελάω μόνος μου.
Εδώ όλο και κάποιος ακούει…


Μην ξεχνάτε...

Πέμπτη 28 Απριλίου 2011

Νέα βράβευση του ΓΑΠ


Μπορεί τα αντικαπνιστικά μέτρα να έχουν γίνει καπνός και η Ελλάδα να ΜΗΝ έσβησε το τσιγάρο (όπως ισχυριζόταν η διαφημιστική καμπάνια) ωστόσο ο Πρωθυπουργός Γ. Α. Παπανδρέου βραβεύθηκε από τον Παγκόσμιο Οργανισμό Υγείας "για την σταθερή αντικαπνιστική του στάση και την υιοθέτηση αυστηρής σχετικής νομοθεσίας". Το εν λόγω βραβείο είναι η υψηλότερη διάκριση του Π.Ο.Υ. για τον περιορισμό τοιυ καπνίσματος και σύμφωνα με το σκεπτικό του "ήταν μια σημαντική πράξη πολιτικού θάρρους η επιχειρηματολογία και σταθερή υποστήριξη εν δυνάμει μη δημοφιλών μέτρων, παρά την αντίδραση οργανωμένων συμφερόντων και σε περίοδο που η ελληνική κυβέρνηση υιοθετούσε μέτρα αυστηρής λιτότητας με σκοπό τη μείωση του δημόσιου χρέους και την έξοδο της χώρας από την οικονομική κρίση"

από το Contra.gr


Λοιπόν αυτοί μας δουλεύουν κανονικά, ψάχνουν να βρούν βραβεία να του δώσουν, την άλλη φορά σαν "σκεπτόμενο" τώρα σαν αντικαπνιστή, σε λίγο για κωπηλάτη... Το βραβείο του ΨΕΥΤΗ; του ΕΘΕΛΟΔΟΥΛΟΥ; Προσεχώς!

Δεν υπάρχουν σχόλια: