Αυτό δεν είναι ένα blog που ψάχνει την επισκεψιμότητα. Είναι ένα προσωπικό σημειωματάριο, ένας τρόπος να ξεφορτώνομαι τους θυμούς μου και να μοιράζομαι τις χαρές μου. Είναι καλύτερο από το να μουρμουρίζω ή να γελάω μόνος μου.
Εδώ όλο και κάποιος ακούει…


Μην ξεχνάτε...

Δευτέρα 22 Νοεμβρίου 2010

Δεν μου λες Μαρινάκη…


Λύσε μου μια απορία.

Δεν έχει να κάνει με διαιτησίες ή με την άνεση που κάποιοι δικοί σου πέφτουν με τα δυο πόδια πάνω στους αντιπάλους, χωρίς να φοβούνται για τυχόν συνέπειες… κάτι θα ξέρουν, δεν θα σου φάω το χρόνο με κάτι τέτοια. Σαν πρόεδρος της Σούπερ Λίγκας (τρομάρα μας) αλλά και μιας μεγάλης ΠΑΕ, έκανες πρόσφατα μια δήλωση για «εγκλήματα κατά της Ελλάδας».
Η απορία μου είναι αν άραγε περιλαμβάνεις στα "εγκλήματα" αυτά και τα «Βούλγαροι» και «πουτάνα λεσβία Μακεδονία» που ακούγονται κατά κόρο κάθε φορά που η ομάδα σου αντιμετωπίζει προβλήματα παίζοντας με ομάδα της Θεσσαλονίκης, και που για να γίνονται πιο κατανοητά ενισχύονται από τα μεγάφωνα του σταδίου με το περήφανο όνομα «Γ. Καραϊσκάκης».
Προσωπικά δεν το νομίζω, εσύ τώρα, κοτζάμ πλούσιος, καλοθρεμμένος και καλοαναθρεμμένος να δίνεις σημασία σε τέτοια μικροπράγματα. Εδώ δεν δίνουν σημασία όχι οι διαιτητές (αν και υποχρεούνται από τους κανονισμούς), αλλά υπουργοί και βουλευτές που παρίστανται στα επίσημα αποδεχόμενοι έστω έμμεσα τους χαρακτηρισμούς.

6 σχόλια:

tzonakos είπε...

Ειναι τόσο ηλίθιοι που πιστεύουν οτι με τέτοιυς χαρακτηρισμούς και άλλα εμετικά συνθήματα κάνουν κάτι καλό, συνεισφέρουν στον αθλητισμό, στο ευ αγωνίζεσθαι και στην ευγενή άμιλλα.
Α, ευγενή ειπα ;
Αστο, η ευγένεια θεωρείται απο κάποιους ως φλωρίστικο χαρακτηριστικό, οι ίδιοι βράζουν στην τεστοστερόνη κι οι άσλλοι ειναι φλώροι.
Ειναι και πρόεδρος της Σούπα Λίγδα ... τι να πείς.
Μη χαλιέσαι, ειναι για γέλια οι άνθρωποι εκει. Ειναι φάρα σαν αυτούς που έλεγαν τον παππού μου "Τούρκο" οταν αυτός διωγμένος ηρθε στην Ελλάδα απο την Μικρασία. Ειναι αυτοί που ποτέ δεν φταίνε και φταίνε όλοι οι άλλοι. Ειναι αυτοί που ευθύνονται για το οτι δεν πηγαίνουν στα γήπεδα οικογένειες και παιδιά.
Ειναι αυτοί που απαιτούν σεβασμό απο όλους οταν έχουν επέτειο των θυμάτων τους.
Τον υπόλοιπο χρόνο ειναι αυτοί που δεν διαθέτουν καθόλου καλό χιούμορ οταν τα μόνα συνθήματα ειναι ύβρεις και θεωρούν οτι αν δεν εισαι Ολυμπιακός εισαι Τούρκος, Βούλγαρος, κι εκείνοι Ελληνάρες !!!
Ελληνάρες τίγκα στον Σωκράτη και τον Σοφοκλή, τον Περικλη και τον Γ.Καραϊσκάκη.

ΟΙ ΑΘΛΙΟΙ είπε...

Ξέρεις, για να μη φανώ μονόπλευρος, έφυγα από διεθνές παιγνίδι χαντμπολ με Κυπριακή ομάδα γιατί οι "δικοί μας" τραγουδούσαν "δεν σας το 'πε η μαμά σας, τούρκος είναι ο μπαμπάς σας" Ποιοί; οι οπαδοί ενός προσφυγικού σωματείου σε Κύπριους, αλλά εκείνοι ήταν λίγοι και ανεγκέφαλοι. Ένα ολόκληρο γήπεδο όμως;

tzonakos είπε...

Κι εγω εχω φύγει απο διεθνή αγώνα μπάσκετ, Ευρωλίγκα, επειδη έβριζαν τον Ολυμπιακό οι Παναθηναϊκοί !
Μάλιστα οταν ειδα κροτίδες στην κωλότσεπη κάποιου, ανέβηκα ψηλά κοντά στην πόρτα για να φύγω γρήγορα.
Εχω φύγει και απο αγώνα Πανιώνιος - ΑΕΚ στο μπάσκετ επειδή οι Πανιώνιοι την είδαν ...κατι σαν uber alles και το τι ξεστόμιζαν δε λέγεται. Καμμια 30ριά ηταν αυτοί που έβριζαν αλλα μου χάλασε το βράδι. Δεν ειχαν πάει για να δούν μπάσκετ. Για άλλους λόγους πάνε εκεί.
Και οι ιδιοκτήτες των ομάδων τούς ανέχονται.

hackaday είπε...

καλοθρεμμένος ναι, καλοαναθρεμμένος αμφιβάλλω. τεσπα... δε συνεχίζω γιατί θυμάμαι και το αγώνα και ταπιροκρανιόνωμαι ακόμα περισσότερο. καλησπέρες Γιάννη.

Swell είπε...

Οταν ο αθλητισμός εκχωρείται σε ανθρώπους όπως οι Κόκκαλης, Μαρινάκης, Πατέρας, Βαρδινογιάννης, Γιαννακόπουλοι και λοιπές ηθικές δυνάμεις, και όταν υπεύθυνος για τον αθλητισμό υφυπουργός είναι ο ογκόλιθος ήθους Νικητιάδης, νομίζω ότι λίγα γίνονται. Η επιρροή όλων αυτών των ανθρώπων, είναι για πολλά περισσότερα.

Panagiotis είπε...

Όχι ότι έχω πάει σε πολλές χώρες, καμιά 20αριά όλες όλες, αλλά όταν τους λες ότι είσαι Έλληνας το πρώτο πράγμα που σε λέν είναι για τον Αλέξανδρο. Τον Αλέξανδρο το "Βούλγαρο".

Σε όποια χώρα βρήκα Έλληνες και τους είπα ότι είμαι Μακεδόνας, το πρώτο πράγμα που ακούω από μη-Μακεδόνες είναι ότι "οι Μακεδόνες είναι τα καλύτερα παιδιά". Δεν άκουσα ποτέ να λένε το ανάλογο για Αθηναίους, παλιοελλαδίτες ή Πελοποννήσιους. Έχω ακούσει το αντίθετο όμως.

Γιατί σε χώρες που έχουν "βορρά και νότο" ως συνήθως οι βόρειοι είναι πιό "refined" από τους βλάχους τους νότιους? Ας πούμε Αμερική, Ιταλία, Ελλάδα, έτσι για ένα γρήγορο παράδειγμα.